Het gaat erg snel, zodat wenig tijd bestaat om na te denken over het voorstel van de Officier van Justitie en de gevolgen daarvan. Het komt met enige regelmaat voor, dat verdachten een strafbeschikking accepteren, in gevallen waarin ze door de rechter niet veroordeeld zouden worden.
 
Viruswaarheid
 
 
Hallo Allemaal,
 
Zondag stonden er op het Museumplein meer dan 200 veteranen, de beelden gaan de hele wereld over en de liefdevolle reacties zijn overweldigend.

De Verbindingsmars van Police for Freedom staat inmiddels aangekondigd op hun Facebook-pagina. Dus houd 10 april vrij in je agenda!
Viruswaarheid gaat onverminderd door in de strijd het coronabeleid te stoppen en te verhinderen dat er nog meer schade aan onze samenleving wordt aangericht. 
 
Dit deden en dit doen we met liefde en voor de waarheid, wat er ook over ons gezegd wordt.
 
Veel lees- en kijkplezier met de nieuwsbrief. 
 
Voor in de boeken
 
Het aantal veteranen dat zich verenigt op het Museumplein groeit in rap tempo.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
 
Persbericht
 
Rechtspraak
 
 
 
Willem 
 
Vandaag om 14.30 te Den Haag vindt de zitting over de zogenaamde "opruiïng" van Willem plaats. Op de video die als bewijslast zou moeten dienen staan strafbare feiten, gepleegd door de politie. Tot straks!
 
Stemfraude
 
Willem heeft gisteren aangifte gedaan tegen het OM en de Kiesraad. 
Deze kun je terugvinden op de website en natuurlijk stellen wij jullie op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.
 
Inreisverbod
 
De behandeling van het beroep tegen het inreisverbod zonder negatieve PCR-test en het testbeleid zelf vindt plaats bij het gerechtshof te Den Haag op 16 april om 10.00 uur.
 
 
Uitgelicht
 
 
 
Informed
Consent
 
Worden wij goed voorgelicht? Een video met oa fragmenten uit onze rechtzaak...
 
Kijk de video
 
Marc Kaptein
ontmaskerd
 
Hij zet zijn eigen dochters in om vertrouwen uit te stralen voor zijn product, maar...
 
Kijk de video
 
Museumplein
28 maart 2021
 
Film van Video in Verzet vanaf het Museumplein in Amsterdam...
 
 
Kijk de video
 
 
Vanuit het Netwerk
 
 
 
Café
Weltschmerz
 
Politie-agent Dennis Spaanstra lanceert op zaterdag 10 april een nieuwe politie-organisatie: Police for Freedom. Hij wil op die dag een mars...
 
Bekijk video
 
Jorn’s
Truly
 
Jan Vingerhoets heeft een eigen dokterspraktijk in het Zuiden en was een van de eerste artsen met een "Coronakliniek". Een kliniek gebouwd om...
 
Bekijk video
 
BLCKBX
TV
 
Zelden komt iets zo hard binnen. Programmamaker Flavio Pasquino nam een paar dagen geleden de telefoon op en kreeg een geëmotioneerde vader...
 
Bekijk video
 
 
Internationaal
 
 
 
Roemenië
 
Demonstratie in Boekarest
 
Bekijk video
 
Engeland
 
Demonstratie in Bristol
 
Bekijk video
 
Duitsland
 
Demonstratie in Nuremberg
 
Bekijk video
 
 
Wat jij kan doen
Elke dag zijn er meer mensen die inzien dat de coronamaatregelen weinig te maken hebben met het bestrijden van een virus. De groep groeit en groeit. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bovendien groeit onze gezamenlijke kennis en slagkracht om zaken ten goede te veranderen. Onderschat je eigen rol niet in dit geheel. De som der delen maakt het verschil.
 
 
 
De Gele Plu
 
Klap op je demonstratie een Gele Plu uit met positieve vibes!
 
 
Moederhart
 
Fantastisch initiatief van moeders die opkomen voor kinderen.
 
Initiatief Free Hugs
 
De omhelzing als uiting van burgerlijke ongehoorzaamheid.
 
 
Wat moet je doen na arrestatie?

Stel, je bent gearresteerd... demonsteren is nooit een strafbaar feit, laat dat duidelijk zijn. 

Je bent niet verplicht om vragen te beantwoorden en dus ook niet op de vraag "Waarom wil je gebruik maken van je zwijgrecht..."

Afgelopen weekend zijn meer dan 300 vredelievende demonstranten van hun vrijheid beroofd, inclusief de zeer gerespecteerde veteraan die boven in de nieuwsbrief vermeld staat.

Wij krijgen veel vragen over wat je tegen het proces-verbaal kunt doen...

- Zonder handtekening is het niet rechtsgeldig, bewaar het wel. Het proces-verbaal moet ondertekend zijn door een Officier van Justitie óf getekend zijn onder vermelding van "in opdracht van";
- Ga altijd in beroep;
- Let goed op de argumenten in het proces-verbaal, waarvoor ben je bijvoorbeeld gearresteerd?
- Doe aangifte op basis van Wetboek van Strafrecht, artikel 282 Misdrijven tegen de persoonlijke vrijheid / Vrijheidsberoving, Wetboek van Strafrecht, artikel 355 Ambtsmisdrijf / Grondwetschendingen, Wetboek van Strafrecht en artikel 365 Ambtsmisdrijf / Misbruik van gezag, dwang;
- Dit gegeven gebiedsverbod achten wij niet rechtsgeldig. Besluit je binnen het opgelegde gebiedsverbod wederom deel te nemen aan een demonstratie en je wordt weer gearresteerd, is men verplicht de zaak voor te laten komen bij de rechter en deze zal naar alle waarschijnlijk het proces-verbaal nietig verklaren als je geen strafbaar feit hebt gepleegd. Er zal beargumenteerd moeten worden waarom jij voor een bepaalde periode een dreiging vormt voor de openbare orde;
- Ga nooit akkoord met snelrecht.

De gebiedsverboden worden momenteel opgelegd zodat mensen niet kunnen demonstreren, dit is iets wat absoluut niet mag.

Morry en Anna spannen een zaak aan tegen de massa-arrestatie van zondag 28 maart j.l., voor meer informatie ga naar https://www.facebook.com/anna.zeven/videos/5559443310734205/​
 
 
 
Vrijheidsbijeenkomsten
 
 
 
Steun ons!
 
Alles wat wij doen is op basis van donaties, alle beetjes zijn welkom!
 
Doneer
Ben je er ook bij in de Zoom-sessie? 
 
Iedere dinsdag- en zondagavond om 20 uur blikken Willem, Jeroen en Martina weer terug op de ontwikkelingen en kijken we vooruit. Ben je erbij? Meld je aan. Tot snel!
 
Meld je aan
 
Het bewijs dat het coronabeleid aan alle kanten rammelt, stapelt zich op. Steeds meer mensen zien in dat de maatregelen niet kloppen. Het waarheidsvirus is niet te stoppen. Blijf meehelpen! Spreek je uit, onderzoek, sta op en verbind. 
 
Voor de liefde en de waarheid,
 
Het team van Viruswaarheid.
 
 
"A small body of determined spirits fired by an unquenchable faith in their mission can alter the course of history."
Mahatma Gandhi
 
 
Blijf op de hoogte en volg ons via alle kanalen
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Meer info nodig?
In een tijd van toenemende censuur is het belangrijker dan ooit om jezelf goed te informeren. We hebben een paar nuttige links voor je op een rij gezet om je hierbij te helpen:
viruswaarheid.nl
 
 
Viruswaanzin
 
 

Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hebt aangemeld via www.viruswaarheid.nl
 
 
 
 
 
 
© 2020 Viruswaarheid