Se vores populære sofaguide og bliv klogere på valg af sofa.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

Sofaguide - gode råd til den helt rigtige sofa
Overvejer du ny sofa? Sofaen er et vigtigt møbel i hjemmet til hygge og afslapning, og vi har lavet en sofa-guide, der kan hjælpe dig til at finde frem til den helt rigtige sofa til netop dit hjem. 
Se sofaguide
Vind et valgfrit sofabord

Vind et valgfrit sofabord – værdi op til 6.999,- Sofabordet er med til at give stuen karakter, og lige nu kan du deltage i konkurrencen om et valgfri sofabord til en værdi på op til 6.999,- Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen. Vinderen trækkes d. 1. december i blandt dem, der har deltaget mellem d. 1-30. november 2021.

Deltag her
få inspiration til din indretning i vores lookbook
Forelsk dig dragende overflader

 

 

 

Forelsk i dragende overflader

Sanselighed og dragende overflader som bløde materialer, strukturer, grove metervarer, plys og ikke mindst velour er en af tidens største trends. Læs med og lad dig forelske i materialer, som vil vække din berøringssans.

Se mere

Gratis levering - du bestemmer hvordan!
Ubegrænset bytte og returret
Prissikkerhed
Shop online og afhentgratis i bolighus

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en lidt længere leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her

Facebook
Instagram
Pinterest
website