Heijmans ontmantelt marinevliegkamp Valkenburg
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
SOMA College leidt nieuwe machinist op
Al 60 jaar leidt het SOMA College machinisten en monteurs op. En ook menig uitvoerder, landmeter en straatmaker heeft zijn diploma in Harderwijk gehaald. De opleider voor de infrasector staat hoog aangeschreven bij werkgevers. Om die toppositie vast te houden blijft het SOMA College investeren in de kwaliteit van het onderwijs.  ‘Wij leiden hier de nieuwe machinist op.’
Heijmans rondt ontmanteling marinevliegkamp Valkenburg na 5 jaar af

De sanering en sloop van vliegveld Valkenburg is klaar. Heijmans had 5 jaar nodig om het marinekamp van 250 ha te ontmantelen. 

Lees verder >
Rijkswaterstaat begint met inspectie strooimaterieel

Hoewel het nog volop zomer is, is Rijkswaterstaat deze week begonnen met de eerste vlootschouw van het wintermaterieel. Tot eind september worden alle strooiwagens en sneeuwschuivers op de 56 opslagpunten getest. 

Lees verder >
VIDEO: Kobelco met verstelgiek voor hovenier Kemp

Hovenier Kemp uit Breukelen heeft een Kobelco SK85MSR-2PB rupsgraafmachine in gebruik genomen. Het bedrijf koos voor de uitvoering met een verstelgiek vanwege het betere werkbereik bij het plaatsen van beschoeiingen.

Lees verder >
Nieuwe Merlo-verreiker voor Hardeman-Van Harten

Het montagebedrijf Hardeman-Van Harten uit Lunteren heeft een nieuwe verreiker in gebruik genomen. Het gaat om een Merlo Roto 45.21MCSS.

Lees verder >
Machinist Cerfontaine blij met Doosan DX140W-5

Staad heeft een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Cerfontaine in het Limburgse Berg en Terblijt. De machinist was zeer positief over de aanwinst van zijn werkgever.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright