Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

SOMA wil opleidingsfonds werknemer én zzp'er

Lees verder...

Kroon-Oil komt met 20 liter Bag-in-Box verpakking

Kroon-Oil B.V. in Almelo introduceert een 20-liter Bag-in-Box verpakking. De doos is een milieuvriendelijker alternatief voor de kunststof 20-liter pail. Naast voordelen voor het milieu, biedt de ‘BiB’ veel gebruiksgemak. De Bag-in-Box is internationaal verkrijgbaar voor alle Kroon-Oil klanten.

Lees verder...

Lichtgewicht Junttan PMx20 voor het zwaardere heiwerk

Ter uitbreiding van het machinepark heeft Boer BV een nieuwe Junttan PMx20 aangeschaft. De machine is uitgerust met een Junttan HHK4/5AS-1200 hamer. De nieuwe PMx20 is de lichtste machine uit de PMx-serie van Junttan. Een lichtgewicht constructie, maar wel robuust en met de capaciteit voor het zwaardere heiwerk.

Lees verder...

Sennebogen 7700R-SL met 300 ton hijscapaciteit

Trading Company P. van Adrighem B.V. in Vierpoldersheeft het machinepark uitgebreid met een nieuwe hydraulische rupskraan uit de Crane Line serie van Sennebogen, type 7700R-SL. Dit is het grootste model uit de serie, met een hijscapaciteit van 300 ton.

Lees verder...

Jos Scholman investeert in duurzaamheid met Volvo

Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft twee nieuwe Volvo FH trucks in gebruik genomen. De FH500 trekker met gestuurde voorloopas wordt voornamelijk ingezet voor kippertransport en de FH 10×4 is voorzien van een ingenieus haakarmsysteem.

Lees verder...

LiuGong versterkt aanwezigheid in Europa

LiuGong heeft een nieuw regionaal hoofdkantoor geopend in Warschau, Polen. Tegelijkertijd opent de Chinese machinebouwer een groot magazijn en een nieuwe productielijn in Polen. Dit alles om de aanwezigheid op de Europese markt flink te versterken.

Lees verder...

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, knikdumpers van Volvo, overslagkranen van Sennebogen en tractoren van Fendt. De online veiling is reeds van start gegaan en sluit 10 oktober.

Lees verder...

Komatsu PC390HRD-11 supersloper met 26 meter bereik

Lagemaat Sloopwerken in Heerde heeft een voor Europa unieke Komatsu in gebruik genomen. De In Engeland ontwikkelde Komatsu PC390HRD-11 is een 45-60-tons sloopmachine met een gigantisch bereik van 26 meter hoogte.

Lees verder...

10.000 uur draaien met vol-elektrische Sennebogen 830E

Buijs Groot-Ammers kocht op de kop af twee jaar geleden de volledig elektrisch aangedreven Sennebogen 830E. Wanneer we gaan kijken hoe die machine zijn ‘eerste uren’ in praktijk heeft volbracht, blijkt de urenteller de 10.000 al ruim gepasseerd te zijn. Voldoende ervaring om de balans te kunnen opmaken. En dat doen we dus ook.   

Lees verder...
(advertorial)

Vacatures

Monteur (Emmeloord)
Chauffeur (Huizen)
Leraar Machinist Grondverzet ('s-Hertogenbosch)
Werkvoorbereider configuratiebeheer (Dordrecht)

Volg BouwMachines ook op Facebook

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.