Sommerrabat på markiser og gardiner • Smukkere tagflade med forsænket indbygning • Mød vores nye kollega

2 years ago


Text only:Se nyhedsbrevet i
webversion
Del her:


Nyhedsbrev til forhandlere af VELUX produkter • Nr. 24 • Juni 2016
Juli-rabat på markiser og gardiner


Kampagne: Fra den 4. juli og måneden ud kan boligejere opnå 20 % rabat på alle typer af VELUX markiser, mørklægningsgardiner og mørklæggende energigardiner.
Produkterne er højaktuelle om sommeren, hvor man ex. kan reducere varmen i soveværelset og mørklægge rummet, selvom solen går sent ned og står tidligt op.
Tilbyder du solafskærmnings-produkter i kampagneperioden, kan boligejerne få refunderet 20 % af den vejl. udsalgspris ved at indsende et billede af
kvitteringen i en mail til os. Din avance som forhandler er den samme, og vi står for at udbetale rabatten direkte til kunden.

Læs betingelserne her - så let er det
Smukkere tagflade med forsænket indbygning


Tip: En forsænket indbygning af VELUX ovenlysvinduer giver en smukkere tagflade. Samtidig vil man opnå en bedre isolering omkring vinduerne.
Gør dine kunder opmærksom på EDJ- og EDN-inddækningerne og hjælp dem til en endnu bedre ovenlysløsning.
Bemærk, at de forsænkede inddækninger ikke kan bruges i tagpap.

Læs mere om vores indbygningsprodukter
Gardiner fra tidligere generation passer ikke til nye ovenlysvinduer


Tilbehør: I 2012 lancerede vi en ny generation af VELUX ovenlysvinduer. Energieffektivitet og større ruder var blandt de store forbedringer.
Vi modtager løbende henvendelser vedrørende gardiner til den ældre generation af ovenlysvinduer. Spørgsmålene går ofte på, hvorvidt tilbehørsprodukter til den tidligere generation passer til den nye generation. Det gør de ikke af den simple årsag, at rudestørrelsen er ændret.
Det er vigtigt, at kunderne bruger informationerne på vinduets typeskilt, når de bestiller tilbehør. På den måde får de det tilbehør, der passer til det konkrete vindue.

Råd og vejledning
Prislisten er et arbejds-redskab for dig
Vi håber, du er blevet glad for prislisten for 2016, som vi introducerede tidligere på året. I år er priserne som noget nyt ex. moms, og DB-numrene er tilføjet i forlængelse af dem.
Prislisten er med andre ord nu udelukkende et arbejdsredskab for professionelle brugere. Den skal derfor ikke stå på din brochurehylde.
Bemærk at der findes pris-eksempler i de kundehenvendte brochurer.


Se prislisten her


Ny mand i marken
Navne: Mød vores nye salgskonsulent Jesper Kajbæk, som forhandlere i Nord- og Nordvestsjælland (postnr. 2700-4050 og 4300-4583) inden længe vil lære at kende. Jesper er 46 år, bor i Ballerup og kommer fra en lignende stilling i Windoor.

Se hvem vi ellers er


Husk BDX isoleringssæt når du bestiller tvilling- og kombi-inddækninger
Produkter: Når du bestiller enkelt-inddækninger, så er BDX isoleringssæt med i pakken. Men til tvilling- og kombi-inddækninger skal BDX købes separat. Husk derfor at få BDX med på ordren; specielt hvis du bestiller dem på EDI eller forhandlernet, hvor vi ikke ser ordren, og fejlen først bliver opdaget, når tømreren mangler produktet.

Læs mere om vores indbygningsprodukter


VELUX Danmark sender dette nyhedsbrev ca. seks gange om året til forhandlere af VELUX produkter
Tilmeld
eller
afmeld
nyhedsbrevet.
VELUX Danmark • Telefon 45 16 45 16 •
salg@velux.dk
velux.dk

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019