Sonic The Hedgehog 2 | Fantastic Beasts | Oscars | The Batman | Film & Flavour | En meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Je favoriete razendsnelle blauwe egel is terug!

Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij zeker, want Dr. Robotnik keert terug...

Tijden & Tickets →

Beleef de Oscars in De Meerpaal

Op zondag 27 maart werden de Oscars uitgereikt. Speciaal hiervoor hebben wij drie prachtige genomineerde titels op onze filmagenda gezet: The Power of the Dog, Belfast en The Worst Person in the World. Welke ga jij kijken?

Info & Tickets →

Filmagenda ⤵️

The Guide

Benefietvoorstelling van de Oekraïense Oscarinzending voor beste Buitenlandse film in 2014. Alle bioscopen die met deze actie meedoen storten 100% van de opbrengst op Giro 555.

> Info & Tickets

Ambulance

In één dag zullen drie levens in LA voorgoed veranderen. We maken kennis met Will, een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen.

> Tijden & Tickets

The Duke

Een zestigjarige Britse taxichauffeur steelt een peperduur schilderij om de regering te dwingen televisie voor ouderen gratis te maken. Echt gebeurd.

> Tijden & Tickets
Films
Clifford de Grote Rode Hond
Hopper en de Hamster der Duisternis
Sing 2 (NL)
The Batman

Binnenkort ⤵️

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Het nieuwste avontuur in de Wizarding World waarin Perkamentus de duistere tovenaar Grindelwald wil tegenhouden. Vanaf 6 april te zien in De Meerpaal!

> Reserveer als eerste tickets

Paashaas Academie

vanaf 6 april zien we in deze leuke animatiefilm voor jong en oud hoe paashazen worden opgeleid tot het verstoppen van eieren.

> Trailer & Tickets
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©