Sorry, er ging iets mis...

8 months ago


Text only:

Bekijk het nu alsnog: tot €5.000 voordeel met Route Du Soleil!
Bekijk de online versie.
NIEUWSBRIEF
Geachte heer Do,
U ontvangt deze nieuwsbrief nogmaals omdat er afgelopen vrijdag een probleem was met de webpagina van Route Du Soleil aanbiedingen.
Een nieuwe auto kopen en genoeg geld overhouden voor een vakantie in het zonnig zuiden? Begin uw Route Du Soleil bij de Citroën dealer en profiteer tijdelijk van zomers voordeel tot €5.000.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

ONTDEK UW VOORDEEL

FILM UW ROUTE DU SOLEIL
Leg de meest bijzondere en leukste momenten van uw zomervakantie vast met de ConnectedCAM, een HD camera, van Citroën. U kunt met één klik een foto of een video van maximaal 20 seconden maken en deze direct via sociale media met uw vrienden delen.

ONTDEK CONNECTEDCAM

AUTO VAKANTIEKLAAR?
Maak uw auto vakantieklaar met handige accessoires. Zomers voordeel van 25% op trekhaken, inzetbakken bagageruimte, allesdragers en dakkoffers.

VAKANTIE ACCESSOIRES

NIEUWE SUV CITROËN C5 AIRCROSS MINIATUUR
Trakteer uzelf alvast op de miniatuur variant terwijl u wacht op uw nieuwe auto!
Ontdek de miniaturen van Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross en vele andere verassingen om te verzamelen in de lifestyle boutique. Tot snel!

NAAR LIFESTYLE BOUTIQUE

CITROËN SELECT OCCASIONS – FINANCIERING 2,9 %
Citroën weet als geen ander dat uw mogelijkheden niet onbeperkt zijn. Daarom bieden we financieringsoplossingen om de aanschaf, lease of huurkoop van uw nieuwe auto te vergemakkelijken. Citroën Betaalplan is zeer geschikt als u uw Citroën occasion wilt financieren. U kunt kiezen uit verschillende looptijden. Deze zomer hebben wij een tijdelijk actietarief van 2,9% bij 12, 24 of 48 maanden.

CITROËN SELECT

VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Uw persoonsgegevens worden gebruikt door Citroën Nederland B.V., geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 33021949.
Overeenkomstig de voorwaarden die in de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) worden uiteengezet, heeft u recht op toegang, rectificatie, wissen, beperking van de verwerking, het recht om een kopie van Uw Persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden te verkrijgen of om ze aan een andere dienstverlener van Uw keuze te verstrekken (dataportabiliteit), het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van Uw persoonsgegevens indien de persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden worden verwerkt of wanneer de verwerking is gebaseerd op een legitiem belang en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken als de verwerking op uw toestemming is gebaseerd. U kunt deze rechten uitoefenen door een verzoek te sturen naar:
Citroën Nederland B.V.
Postbus 10313
1301 AH Almere
of via het internet naar het volgende adres: https://citroen-nl-nl.custhelp.com, of via de telefoon op het volgende nummer: + 31 (0) 800-2487636
Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Citroën, kan u het Privacybeleid van Citroën raadplegen.

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019