Kussens en donsdeken voor je kindje: waar moet je rekening mee houden?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Mag ik nog heffen en duwen nu ik zwanger ben?
"Mama pakken?", vraagt je peuter. Als je zwanger bent en er al een of meerdere kindjes rondlopen, kun je heffen en zeulen niet vermijden. Dat ervaart ook mama Lisa. Maar hoe pak je dat het best aan, vraagt ze zich af. Wij legden de vraag voor aan onze bewegingsexperte Lien Matthijs.
Lees meer
JBC opent een virtuele winkel in populaire spel Fortnite
De Belgische modeketen JBC surft helemaal mee met de gaming hype. De kledingketen heeft sinds kort naast de vele fysieke winkels en de webshop ook een virtuele winkel. Het digitaal filiaal van JBC opende zijn deuren in het populaire spel Fortnite.
Lees meer
Kussen en donsdeken voor je kindje: waarmee moet je rekening houden?
Als je kindje wat groter wordt, vindt hij de slaapzak misschien niet meer fijn en wil hij net als jullie onder een dekbed slapen. Vanaf welke leeftijd is het veilig, zo’n hoofdkussen en donsdeken voor je kindje? Wij zochten het uit.
Lees meer
Je kind tot een goed mens opvoeden: hoe doe je dat?
Elke mama heeft wel enkele wensen voor haar spruit. Op de eerste plaats wil je als kersverse ouder natuurlijk een gezond en gelukkig kind, maar wellicht wil je wel enkele waarden meegeven, zoals vriendelijk zijn voor de mensen in je omgeving. Hoe begin je daaraan en pakken we dat als ouder wel goed aan?
Lees meer
Co-ouderschap? Deze apps moet je hebben
De meeste koppels die uit elkaar gaan kiezen voor co-ouderschap. Dat betekent dat de kinderen een deel van de tijd bij jou zijn en een ander deel bij je ex-partner. Een goede communicatie is hierbij cruciaal! De moderne technologie kan jullie hierbij helpen, zoals deze apps.
Lees meer
Bijles: heeft je kind het nodig en wanneer schakel je hulp in?
Door het afstandsonderwijs en het sluiten van de scholen heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat bepaalde leerlingen een achterstand hebben opgelopen. Bijles kan je kind helpen om voldoende bij te benen, maar het kan ook in andere situaties nuttig zijn. Wij lijsten ze voor je op.
Lees meer
Groeten uit Zweden: “Ik ga je missen”, zei ze toen ze op weekend met de sportclub vertrok…
In een ander land opnieuw beginnen met je hele gezin: we dromen er misschien allemaal weleens van, maar Sara dééd het gewoon. Hier lees je haar column over het leven met kinderen zoals het is, in Zweden.
Lees meer
Wat is een ‘regenboogbaby’?
We zien steeds vaker de term 'rainbow baby' of 'regenboogbaby' op het internet verschijnen. Maar wat betekent dat nu eigenlijk?
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid