Maak kans op de complete set
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
Maak een vliegende start in deze nieuwste Elfstedenspaartocht en krijg heel veel extra zegels bij tal van actieproducten. Haal alle Elfstedenschalen en placemats in huis. Waar u ze ook mee vult, er wordt van gesmuld.
Lees meer >
Pssst, wilt u de complete set Elfstedenschalen winnen? Doe mee met de actie en wie weet bent u straks de gelukkige winnaar!
Maak kans >
Houdt u van pompoensoep? Deze pompoensoep is super makkelijk te bereiden met ons Vers pompoensoeppakket. Ook lekker als vegetarische soep! 
Bekijk het recept >
Met de koeken en chocolade van Verkade is het altijd genieten. En daarom maakt u bij ons nú kans op een Verkade pakket! Hoe? Lees snel verder.
Maak kans >
Poiesz is uw trouwe supporter als het om sparen gaat. We hebben goed nieuws, want deze week kunt u extra snel sparen voor gratis cadeaus! Hoe dat in zijn werk gaat? Lees snel verder.
Bekijk cadeaus >
Droge dagen en nachten voor kleintjes die net groeien… Bij Poiesz scoort u verschillende pampers nu met korting!


Pampers luierbroekjes
premium protection of baby-dry pants
5 pakken à 17-44 stuks naar keuze
 
Zebraspritsen, gangmakers, banketbroodjes, stercakejes of deugnietjes… Welke koeken van Bakkers Weelde vindt u het lekkerst bij de koffie? Nu 1+1 gratis!

Bakkers Weelde gangmakers, grote zebraspritsen, banketbroodjes of deugnietjes of Douwes stercakejes
2 pakken à 165-300 gram naar keuze
Bekijk alle aanbiedingen >
Let op: wijziging folderbezorging
Er is iets gewijzigd in de bezorging van uw folder. Vanaf eind vorig jaar wordt de folder van Poiesz bij u bezorgd in een pakket samen met andere folders zoals Leen Bakker, Zeeman, DA, Kwantum en JYSK. Wilt u hier meer over weten? Op onze website vindt u de veelgestelde vragen over de folderbezorging.
Lees meer >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.