Ontvang een Podium cadeaukaart bij je abonnement!

Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

 

 

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dans Magazine Nieuwsbrief - 28 juli 2022 Ga naar de Facebookpagina  Ga naar de Instagram feed

Laat dans jouw hart sneller kloppen? Lees dan Dans Magazine!

Wil jij nooit meer iets missen op het gebied van dans? Abonneer je dan op Dans Magazine: hét tijdschrift voor dansliefhebbers. Verwacht bijzondere reportages, mooie interviews, handige tips en het laatste nieuws.

Neem een abonnement


Win een unieke goodiebag van Coppelia

We hebben lang op de première moeten wachten maar hij is nu te zien in diverse filmhuizen. De unieke familiefilm Coppelia met o.a. sterballerina Michaela DePrince, danser en acteur Jan Kooijman en Igone de Jongh is nu te zien in de bioscoop! Door de combinatie van ballet en animatie is de film een bijzondere bioscoopervaring die je niet mag missen. Dansmagazine verloot 5 goodiebags van Coppelia, waarvan jij er eentje kunt winnen!

Het laatste dansnieuws? Ga dan naar onze website


Ons gratis online magazine over dansfestivals is nu online!

Iedere zomer weer worden dansliefhebbers verwend met het ene na het andere dansfestival. Wij zetten de leukste festivals voor je op een rijtje. Waar ga jij heen deze zomer?


Spagaat leren: 5 tips

Als danser is het heel erg handig om de spagaat te kunnen. Wanneer je flexibel bent dan kun je je bewegingen namelijk nog mooier en gemakkelijker uitvoeren. Hier geven wij je 5 tips.  


Bewezen: Dansen maakt je slimmer

Dans is niet alleen goed voor je lichaam, ook je brein profiteert. Zo is dans bijvoorbeeld goed voor je mentale gezondheid en verbetert het je geheugen. Maar wist je dat dans je ook echt slimmer maakt? Hieronder leggen we uit hoe aan de hand van verschillende onderzoeken.


5 voordelen van buiten dansen

Niet alleen in de zon, maar ook in andere weersomstandigheden kan buiten dansen een bijzondere ervaring zijn. Wij hebben de 5 voordelen van buiten dansen voor je op een rijtje gezet.


 

Op Dansmagazine.nl vind je onder andere:

Choreografen en dansers Dansgezelschappen Voorstellingen
Dansopleidingen Dansscholen Abonnement nemen

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2022. Alle rechten voorbehouden.