Waar ga jij van la playa genieten?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Spanje

Beste Vakantieganger, 

Begin de dag op de mooiste stranden, hop door historische straatjes van terras naar terras en maak je vervolgens klaar voor een avondje uitgebreid tafelen. De afsluiting? Klapperende castagnetten tijdens een swingende fiësta. Je snapt waarom Spanje al jaren het nummer 1 vakantieland is! Heb jij jouw volgende vakantie al gepland?

VIND MIJN SPANJE VAKANTIE

Populairste regio’s van Spanje

De beste vakanties beleef je hier!

Mallorca | Balearen

Uitgestrekte gouden stranden, knusse baaien, mooie natuur en een indrukwekkende hoofdstad maken dit met recht het meest geliefde eiland van Spanje!

NAAR MALLORCA

Ibiza | Balearen

De beste nachtclubs ter wereld vind je hier! Naast feestbeesten voelen ook families met kinderen, strandgangers en zonaanbidders zich thuis. Een eiland voor velen!

NAAR IBIZA
Gran Canaria

Gran Canaria  | Canarische Eilanden

Gezelligheidsdieren voelen zich helemaal thuis in de levendige badplaatsen. En heb je de zandduinen van Maspalomas al gezien? Hier waan je je in de Sahara!

NAAR GRAN CANARIA
Tenerife

Tenerife | Canarische Eilanden

Hier zit de hoogste berg van Spanje, dus dat wordt pas echt een top vakantie 😉 Met de natuur, zandstranden, én het beste waterpark ter wereld vermaak jij je wel!

NAAR TENERIFE
Costa Brava

Costa Brava | Vasteland

Levendig Blanes, bruisend Lloret de Mar of familievriendelijk Pineda de Mar? Aan deze betaalbare costa geniet je hoe dan ook van kilometerslange stranden!

NAAR DE COSTA BRAVA
Costa De Sol

Costa del Sol | Vasteland

De naam verklapt het al: in deze regio schijnt de zon! Geniet er volop van op wel 160 stranden, in plaatsen als Torremolinos, Málaga en Marbella.

NAAR DE COSTA DEL SOL
Spaanse stedentrip

Liever op stedentrip?

Ontdek dan steden als Barcelona en Valencia, waar je het shoppen, tapas eten, musea bezoeken en andere culturele avonturen, moeiteloos combineert met een dagje strand. En wat dacht je van flamenco-stad Sevilla, of de prachtige hoofdstad Madrid? Genoeg te ontdekken in Spanje!

VIND MIJN SPAANSE STEDENTRIP

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons