Nieuwsbrief van 22-3-18 6:34:00
Online bekijken

Spannende oplossingen voor alledaagse problemen

Voor iedereen die op de werkvloer extra spanning kan gebruiken

Voor montage op, in, naast of onder het bureau presenteert Legrand Nederland een uiterst divers assortiment bureauoplossingen. Van Pop-up inbouwunits tot bureaublok, van inductielader tot tafelcontactdoos. Legrand heeft hiermee het antwoord op elke vraag.

Vraaggestuurde balansventilatie met wtw, voor de energieneutrale woning van de toekomst

Met de DucoBox Energy wordt vraaggestuurde balansventilatie met warmteterugwinning naar een hoger niveau getild. Ideaal voor toepassing in de energieneutrale woning van de toekomst zorgt een automatische inregeling en geïntegreerde 2-zoneregeling met vraagsturing voor een uiterst stille, intelligente én energiezuinige werking.
Bekijk het NBD E-magazine Inrichting, vloeren, trappen, balustrades

ATAG’s keuze voor hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie.
Iedereen omzetten naar ‘All-Electric’ is op dit moment niet mogelijk; dit levert enorme problemen op in de energievoorziening.Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk nog te weinig capaciteit.

Pure induct systeemmodule zuivert lucht met ionisatie

Met luchtvervuiling hebben we allemaal te maken, ook al woon je niet langs een filegevoelige snelweg. Wereldwijd sterven jaarlijks 5,5 miljoen mensen door luchtvervuiling. De ‘Pure induct’ van Brink, bekend om haar innovatieve ventilatieoplossingen, maakt verse ventilatielucht volledig (fijn)stofvrij.

Dante®-luidspreker voor commercieel en professioneel gebruik

Wandluidspreker WALL-05DT is multifunctioneel: hij bevat een DSP-module en een geïntegreerde 2-kanaals Dante®-module. De Dante®-luidspreker voor commercieel en professioneel gebruik is toe te passen in scholen, kantoorgebouwen, fitnesscentra, winkels en restaurants.  De luidsprekers zijn bruikbaar in installaties waarbij meerdere audiokanalen over grote afstanden en naar verschillende gebieden of locaties moeten worden verzonden.

Q-Fog verplaatsbare sprinkler

Met Q-Fog verplaatsbare watermist sprinkler worden levens gered en een grote brand voorkomen. Het Q-Fog brandbeveiligingssysteem is een gemakkelijk te plaatsen en ook weer te verhuizen volautomatisch brandbeveiligingssysteem. Het Q-Fog basismodel geeft een geteste en bewezen werkzame brandbescherming voor een kamer met een volume van 60 m3. Bij een plafond hoogte van 2,40 m geeft dit een beschermd oppervlak van 25 m².
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.