Se nyhedsbrevet i en browser
 

Kun i juli: Spar 10% på dit næste rejseeventyr 💛

Vi ved godt, at din drømmerejse ikke er gratis eller kan købes på et afbud - den er personlig og skal planlægges med omhu - derfor føles det ekstra godt, at vi i juli måned kan tilbyde dig 10% på skræddersyede rejser i 20 udvalgte lande.

Hvad betyder det?
  • Det betyder IKKE, at du skal stress-pakke din kuffert og afsted på et afbud.
  • Det betyder til gengæld, at perioden for din rejse skal være mellem 1. januar - 31. maj 2025.
  • Og så skal rejsen være købt inden udgangen af juli måned for at opnå rabat.
👇Se hvilke lande, tilbuddet gælder, og læs alle betingelser her. 👇

Klik her og spar 10% - kun i juli

Så hvilken rejse vil du gerne spare 10% på?


Eventyr med familien 🤿🌴

Spar 10% - kun i juli
Går du og din familie rundt med store rejsedrømme? Så har vi godt nyt til dig! Med denne sommer-kampagne kan du spare hele 10% på en skræddersyet rejse til dig og din familie. Har I allerede en destination i tankerne? Klik på knappen og se de 20 udvalgte lande.

Se de udvalgte lande her

Unikke kulturoplevelser 🛕🪶

Spar 10% - kun i juli
Hvis du elsker at fordybe dig i kultur, møde lokale og opleve det daglige liv og traditioner, de holder i hævd - så har du nu chancen for at udforske et væld af spændende kulturer og endda spare 10% på din rejse. Klik herunder os få masser af inspiration.

Se de udvalgte lande her

Tank op på D-vitamin ☀️🏖️

Spar 10% - kun i juli
Trives du bedst under varme himmelstrøg? Og ønsker du at erstatte vinterkulde og vitaminpiller med solskin og sandstrande? Så kan det betale sig at starte planlægningen - lige nu kan du nemlig spare 10% på en skræddersyet drømmerejse i tropiske omgivelser.

Se de udvalgte lande her

Ud på adventure 🌍💚

Spar 10% - kun i juli
Er du klar på andrenalin, action og adventure? Hvad end det er trekking, mountainbiking, rafting, dykning eller en anden aktivitet - så har vi et væld af adventurerejser til dig, der gerne vil opleve en blanding af spænding, naturskønhed og fysiske udfordringer på din rejse.

Se de udvalgte lande her

Natur- og dyreoplevelser 🦙🌿

Spar 10% - kun i juli
Hvad er bedre end zoologisk have? At spotte dyrene ude i deres naturlige omgivelser selvfølgelig. Rejs afsted og oplev noget af verdens smukkeste natur - og, måske et glimt eller to af lige de dyr, du drømmer mest om at se. Book din store naturoplevelse nu og spar 10% på rejsen.

Se de udvalgte lande her

Rejs ud med rygsækken 🤸🎒

Spar 10% - kun i juli
Går du at drømmer om at erobre nye eventyr med din rygsæk? Uanset om du holder sabbatår og skal afsted for første gang eller er en garvet backpacker med mange stempler i passet, så hjælper vi dig hellere end gerne ud i den store verden - solo eller med dine bedste venner.

Se de udvalgte lande her
Spørgsmål? Så ring til os på 70 20 19 15 og få en snak med en af vores dygtige rejsekonsulenter - eller book et møde her. God sommer! ☀️

Book møde her