Find et super tilbud på Worx robotplæneklipperen, der ændrer måde du laver havearbejde.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vis denne mail som en webside

Gå til johannesfog.dk

Gør et kup på en super intelligent robotplæneklipper

Med den smarte og effektive Worx Landroid Vision robotplæneklipper forvandler du din græsplæne med minimal indsats, og lige nu sparer du 2.000,- på den fantastiske robotplæneklipper!

Hvad gør Worx Landroid Vision til noget særligt?

Med sin avancerede teknologi og banebrydende design, er Worx Landroid Vision mere end bare en plæneklipper. Takket være en kombination af HRD-kamera og AI-smarthed, kræver den ingen afgrænsningskabel. Det betyder nul installationsbesvær og ingen bekymringer om ødelagte ledninger!

Den intelligente Vision klipper med præcision, klipper helt ud til kanten, undgår forhindringer, og passer på både kæledyr og dyreliv – alt sammen ved hjælp af et avanceret neuralt netværk, der behandler information i lynets hast. Og med Over-the-Air softwareopdateringer er din Landroid Vision altid på forkant med den nyeste AI-teknologi.

Og din Worx Landroid Vision kommer med alt det nødvendige tilbehør, så du er klar til at komme i gang med det samme.

Med venlig hilsen

Fog Trælast & Byggecenter

Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer. 

Vores webshop er e-mærket for din skyld

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling