Se nyhedsbrevet i en browser
 

Sparetips til din USA-rejse

Du tror måske, at det altid koster en formue at rejse i USA, men det kan sagtens lade sig gøre at få helt store oplevelser til et fornuftigt budget. Vores erfaring taler faktisk for, at det ofte er de budget-venlige oplevelser, som du mærker helt nede i maven.

Her finder du gode tips til, hvordan du kan spare penge på din drømmerejse.

⏰ Sidste chance for at vinde 20.000 kr. til en skræddersyet USA-rejse! Deltag i vores quiz længere nede 👇

Sådan kan du spare penge på din rejse 🤩


Budget-venlige roadtrips

Rejsetip!
De endeløse veje i USA oser af roadtrip og eventyr - og sådan et roadtrip kan se ud på mange måder. Måske er du til autocamper og cykel, bil med telt og trangia, hotel-hop og togture eller en god blanding? Det kan være en god idé at overveje din fortrukne rejseform, da priserne kan variere meget.

Snak med en USA-ekspert

Start planlægning i god tid

Rejsetip!
Uanset hvor du rejser hen, så er det en god idé at være ude i god tid. Det giver dig nemlig mulighed for at opnå de bedste priser på de tungere poster, som f.eks. fly og camperleje. Vi kan hjælpe dig med planlægningen ca. 11 måneder inden afrejse. Går du rundt med en USA-drøm?

Start planlægningen allerede i dag

Snak med de lokale

Rejsetip!
Amerikanerne er utrolig imødekommende og hjælpsomme! Vær ikke bange for at falde i snak, når du sidder i toget, er på vandretur eller gør et stop på en tankstation - her er der nemlig stor sandsynlighed for, at du får uvurderlige tips til unikke lokaloplevelser med på vejen.

Budget-venlige oplevelser

Rejsetip!
Der findes masser af store oplevelser i USA, som er budgetvenlige eller endda helt gratis. De fleste state parks kræver f.eks. ikke adgangsgebyr i modsætning til de store nationalparker. Er du på roadtrip med familien, kan du også besøge nogle af de største roadside attractions i USA.

Spar penge på madbudgettet

Rejsetip!
Køb en billig køletaske i supermarkedet og fyld den op med isterninger om morgenen (de kan trækkes i automater på de fleste hoteller). Så kan du handle ind til morgenmad og frokost, og på den måde nemt smøre dig en mad på vejen - og hey, sådan en hjemmesmurt-sandwich smager ekstra godt, når du er i det fri!

Østers eller pulverkaffe?

Hvad vil du anbefale?
Du tror måske, at det bliver de glaserede østers med kaviar og porre-fondue fra en michelin-restaurant i San Francisco, som du vil anbefale dine venner og bekendte - men i virkeligheden bliver det Walmarts pulverkaffe, som bare smager helt guddommeligt den morgen, du vågner op med udsigt til en brusende flod i vild natur.

Masser af frihed og udeliv 😍


Roadtrip med bil, telt og børn 🏕️

Vores kollega Line har med sin familie været på tre budget-venlige roadtrips i USA. Først i Florida, så Sydstaterne og til sidst i Vest-USA, hvor de tilbragte de fleste nætter i "bomuldsvillaen" med bål og bløde skumfiduser! Teltet giver dig masser af fleksibilitet og mulighed for at komme helt tæt på de store oplevelser til billige penge, da du typisk bor helt inde i nationalparkerne. Svigter vejret eller trænger du til et ekstra godt bad, kan teltet nemt skiftes ud med et hotel undervejs.

Læs om Lines roadtrips her

Rejs på egen hånd i USA

Fra 5.595,-
På dette rejseforslag får du maksimal frihed til at udforske USA på egen hånd. Vi hjælper dig med at booke flybilletter og en ankomstpakke, herfra er det kun fantasien, der sætter grænser! Udover god sparring og pakkerejsedækning, har du selvfølgelig os i ryggen under hele din rejse.

Se rejseforslaget her

Sidste chance for at vinde 20.000 kr. til USA-rejsen 🤝


Howdy Partner!

Vores USA-quiz består af 25 spørgsmål om alt mellem himmel og jord i Land of The Free. Tjek din viden og lad os håbe, at du bliver den heldige vinder 🤞✈️

*Konkurrencen slutter den 15. september*

Deltag i quizzen her!

Meget mere USA-inspiration ✨

Deltag i vores gratis rejseforedrag og webinarer
11. september Alaska (webinar)
17. september USA's østkyst (foredrag i Odense)
18. september Nationalparker i USA væk fra alfarvej (webinar)
18. september Rejser med børn i USA (webinar)
24. september Roadtrip i Vest-USA (foredrag i Aarhus)
08. oktober Det vestlige USA (foredrag i Kolding)
09. oktober Øst USA (foredrag i Herning)
09. oktober Alaska (webinar)