Speciaal op maat gemaakt voor John

2 years ago


Text only:

Fijn sinterklaas weekend gehad of komen bij jou de pakjes vanavond?

Ik heb genoten. Ben zelf ook verwend, maar heerlijk om mijn 4 jarige dochter Lauren zo te zien genieten van deze tijd. :)

 

Zelf ben ik 36, bijna 37.

 

Mijn huid verteld me als eerste dat ik ouder word. Iedere huid heeft specifieke behoeftes die afhankelijk zijn van je leeftijd.

 

Daarom lijkt het me belangrijk om uit te leggen op welke manier je huid veroudert.

 

20, 40 of 60 jaar? Vandaag leg ik je het verschil uit :-)

 

Let op – élke huid veroudert op zijn eigen manier en élke huid/leeftijd heeft zijn eigen specifieke behoeftes. Maar we kunnen algemeen wel onderstaande indelingen maken:

 

15 - 19 jaar

 

De vernieuwing van de huid vindt op een normale manier plaats, de huid is jong en veerkrachtig. In de tienertijd is de huidverzorging vooral gericht op het voorkomen of corrigeren van kleine onzuiverheden.

 

20 - 29 jaar

 

De doelstelling is om de vochtbalans van de huid te behouden met hydraterende verzorging voor alle huidtypen en matterende verzorging voor de gemengde of vette huid.

 

30 - 39 jaar

 

De collageenproductie vermindert, de rimpeltjes worden zichtbaar bij de ogen en soms rondom de mond en op wangen. Doelstelling is om de huid weer voller te maken en de teint weer te laten stralen.

 

40 - 49 jaar

 

Vanaf 40 jaar vertraagt het huidherstel geleidelijk aan en wordt de huid slapper wat vaak te zien is bij de wangen, kin en hals. Je huid heeft behoefte aan intensieve verzorgingsproducten die de huid verstevigen en rimpels tegengaan.

 

50 - 59 jaar

 

Hormoonveranderingen die kunnen ontstaan tijdens en na de overgang wijzigen de structuur van de huid. De huid wordt droger, slapper en dof. Gebruik opbouwende producten om de gelaatstrekken gladder te maken en te strijden tegen huidverslapping.

 

Boven de 60 jaar

 

Het lichaam neemt calcium niet meer zo goed op en de samenhang tussen de cellen neemt af. Je huid heeft behoefte aan verzorgingsproducten die huidverslapping en het brozer worden van de huid tegengaan en de huidbarrière versterken.

 

Als je dit aandachtig hebt gelezen besef je waarschijnlijk dat het potje dagcrème dat je op je 22e begon te smeren... je op je 40e niet meer gaat kunnen helpen.

 

Natuurlijk zijn er talloze schoonheidsproducten op de markt. Welk product je moet kiezen, hangt (zoals ik juist al zei) van je leeftijd, maar ook van je huidtype af.

 

Blijf daarom niet jaren achter elkaar hetzelfde product gebruiken, maar pas het aan naarmate je ouder wordt. Sommigen zullen een vette crème niet prettig vinden. En ook als je een gevoelige huid hebt, zul je producten moeten zoeken die aangenaam aanvoelen op je huid en geen irritaties veroorzaken.

 

Momenteel hebben we de 'La Colline Anti-aging pakketten' en we zien het het meer als voorbeelden. Want op maat werken vinden we zo belangrijk. Dan krijg je de beste resultaten.

Dus we kunnen heel de pakketten om jou samenstellen en je mag toch gebruik maken van de waardevolle bonussen. :)

Have a beautiful day!
Lillian

Ps wil je weten welke La Colline producten het beste voor jou zijn in de 'La Colline Anti-aging pakketten', je kunt ons altijd bellen op 040-2810404 of mailen naar info@puurhuid.nl. We geven je graag advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze mail is verzonden via Enormail aan newsletter@newslettercollector.com, geen jongere huid? Uitschrijven


Puurhuid.nl

Categories: Beauty and Wellness
Age: 7 until 13 year 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019