Rowwen Hèze | The Bluebirds | Karin Bloemen en cor Bakker | Peppa Pig | Hollands Collectief ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Per direct starten we de verkoop van vijf nieuwe theatervoorstellingen. Rowwen Hèze en The Bluebirds brengen beiden een muzikale topavond naar De Meerpaal. Hollands Collectief zingt een prachtig concert op Eerste Kerstdag, Karin Bloemen en Cor Bakker laten het publiek lachen en de hele familie kan genieten van het vrolijke varkentje Peppa Pig.

Bekijk hieronder alles over de voorstellingen en boek als eerste kaartjes! We delen deze shows donderdag met de rest van de wereld...

Hartelijke groet
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

Rowwen Hèze

Het was een kwestie van geduld, maar Rowwen Hèze staat dit seizoen in De Meerpaal! De heren spelen een feestelijke theatertour in een select aantal theaters, waaronder Dronten. Hun nieuwe show weerspiegelt het motto van Rowwen Hèze: weten waar je vandaan komt en jezelf vanaf daar naar boven werken. En werken doen ze: ze vangen hun publiek met opzwepende en verfijnde liedjes vol licht en lucht, maar ook vol verrassing, vreemde vogels en absurdistische wendingen.

  • Za 16 april om 20.15 uur
Info & Tickets →

Hollands Collectief

Hollands Collectief zingt op Eerste Kerstdag een uniek concert in de Ludgeruskerk in Dronten. Het Kerstconcert O Magnum Mysterium is een heerlijk muzikaal nagerecht op deze bijzondere dag. De vier topzangers van dit klassieke ensemble zingen prachtige oude én nieuwe kerstmuziek. Een mooie samenwerking tussen Hollands Collectief, De Meerpaal en de Ludgeruskerk!

  • Za 25 december om 20.15 uur
Info & Tickets →

The Bluebirds

Countryband The BlueBirds brengt een ode aan de country- en Amerikanamuziek. Geniet van prachtige (meerstemmige) uitvoeringen van nummers van onder meer The Dixie Chicks, Dolly Parton en June Carter. Natuurlijk spelen ze ook materiaal uit hun eigen zelfgeschreven oeuvre. En stiekem zijn ze elke voorstelling met een extra gast: de dames nodigen namelijk voor iedere show een Nederlandse zangeres uit, zoals Leonie Meijer of Kris Berry.

  • Vr 13 mei om 20.15 uur
Info & Tickets →

Karin Bloemen & Cor Bakker

In Waar waren we gebleven... doen Karin & Cor net of er niets gebeurd is; het 'C-woord' zal niet genoemd worden. Er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden – op het hoogste niveau – de mooiste liedjes gespeeld en gezongen! Een theateravond zoals het hoort; zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met échte, lachende en genietende mensen om je heen.

  • Vr 3 juni om 20.15 uur.
Info & Tickets →

Peppa Pig (2+)

Wie kent Peppa Pig niet? Dat vrolijke varkentje dat niets liever doet dan avonturen beleven en in modderplassen springen! In dit nieuwe avontuur gaan we met Peppa en haar vriendjes op schoolreisje. De busreis naar het strand is al een hele toer met al dat gehobbel, maar gelukkig brengt Juffrouw Konijn het hele stel veilig naar de plaats van bestemming. Geniet van een kindervoorstelling vol swingende meezingliedjes en dansjes in het vertrouwde kleurrijke decor dat we zo goed kennen van de filmpjes.

  • Za 28 mei om 15.00 uur.
  • Geniet achteraf van heerlijke poffertjes!
Info & Tickets →

Tip voor deze week: Haenen Brengt Vreugde in De Meerpaal!

| MIS DEZE VOORSTELLING NIET! | Paul Haenen vrolijkt de mensen al jaren op met onder andere zijn unieke 'typetjes'. Op vrijdag 29 oktober brengt hij in ons theater een avond vol humor, met toch een aantal ernstige en inzichtelijke momenten. Zijn beroemde 'karakters', zoals Margreet Dolman, Bert (die van Ernie) én dominee Gremdaat komen uiteraard ook even langs.

De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit. Zo ziet Haenen het. Niet alleen bij de problemen des levens, maar ook bij de actuele gebeurtenissen. Geniet daarom van zijn scherpe blik op de actualiteit.

Leer Paul Haenen beter kennen en... kom de zaal nóg vrolijker uit dan hoe je erin ging!

  • Vr 29 oktober om 20:15
Info & tickets →

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©