Speciaal voor jou de mooiste reizen naar Australië!

24 days ago


Text only:

De 10 mooiste Australië reizen op een rijtje | Webversie

Van indrukwekkende rode landschappen in de Outback tot de uitgestrekte gele zandstranden aan de oostkust, en van de tropische regenwouden in het noorden tot de bruisende steden. Nieuwsgierig naar Australië? Wij hebben de mooiste reizen vast voor je geselecteerd. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Zuid-Australië & Tasmanië

Vanaf € 3.644 - inclusief vlucht ✈

Start deze 24-daagse FOX-reis in het relaxte Adelaide en rijd via de imposante Grampians langs de machtige Great Ocean Road naar Melbourne. Vlieg vervolgens naar Tasmanië en sluit je reis af in Sydney!

Meer reizen van FOX

Australië & Tasmanië

Vanaf € 4.495 - inclusief vlucht ✈

Met deze fantastische groepsreis van Djoser zie je in 28 dagen alles wat je van Australië wil zien: de Oostkust, Tasmanië, Outback en Noord-Australië! Ook bezoek je een aantal prachtige National Parks.

Meer reizen van Djoser

Cairns - Brisbane rondreis

Prijs op aanvraag

Rijd met je eigen camper in 17 dagen langs de Oostkust van Australië. Met deze reis van Cheap Campers kom je o.a. langs het Great Barrier Reef, vele surf- en duikspots en een aantal nationale parken. 

Meer reizen van Cheap Campers

Highlights of the East

Vanaf € 1.800 - exclusief vlucht

Reis vanaf Sydney langs de Oostkust helemaal naar het Noordoost gelegen Port Douglas. Tijdens deze 22-daagse reis van Tenzing Travel zie je wijngebieden, mooie kustplaatsen en het Great Barrier Reef.  

Meer reizen van Tenzing Travel

City to Reef

Vanaf € 2.695 - exclusief vlucht

City to Reef combineert de mooiste stad van Australië met de fascinerende oostkust tot aan Cairns. In 43 dagen ga je van hoogtepunt naar hoogtepunt in een internationale groep samen met een gids.

Meer aanbieders van backpackreizen

Autorondreis Perth - Darwin

Vanaf € 2.139 - inclusief vlucht ✈

De westkust met haar onbekende nationale parken biedt een interessante variatie aan landschappen en fauna en flora. Ontdek in 25 dagen met Pacific Island Travel het authentieke Australië!

Lees meer over Perth

Legendarische Pacifische Kust

Vanaf € 1.160 - exclusief vlucht

De Pacific Highway is de snelweg van Sydney naar Brisbane, dit gebied wordt ook wel de Legendarische Pacifische Kust genoemd. De Evaneos brengt je in 13 dagen langs de mooiste landschappen

Meer reizen van Evaneos

Cruisen door Noord Queensland

Vanaf € 1.009 - exclusief vlucht

Tijdens deze 10-daagse roadtrip van Riksja slaap je op bijzondere plekken: in een omgebouwde treinwagon, een huisje midden in het oerwoud en knusse strandhotelletjes met een brede veranda.

Meer reizen van Riksja

Port Douglas Wildlife Habitat

Vanaf € 1.785 - exclusief vlucht

Wil jij werken met dieren zoals koala’s, pythons, krokodillen, geweldige Australische vogels en kangoeroes met de hand voeden? Het vrijwilligerswerk project in Port Douglas biedt dit allemaal!

Lees hier reviews over Oak Travel

Western Australia Trek

Vanaf € 2.674 - exclusief vlucht

Deze actieve en avontuurlijke groepsreis van Walkabout door West Australië bestaat uit twee delen. Een 10-daagse reis van Perth naar Broome of v.v. langs de mooiste plaatsen van de westkust van Australië.

Meer reizen van Walkabout

Meer Australië inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019