En ook video's, quizzen en meer. | Webversie

We hebben een gloednieuw magazine vol inspirerende verhalen - Kies "Geblokkeerde inhoud weergeven" om alle beelden in te laden

Marleen van Australie.nl

Marleen de Keyzer

Ben jij ook al je volgende verre reis aan het plannen? Dan heb ik iets leuks voor je. Iets waaruit jij nieuwe inspiratie kan halen. En waarmee jij je reis misschien wel naar een nieuw niveau tilt. Nieuwsgierig? Blader eens door ons nieuwe e-magazine (van Getaway Travel, de organisatie achter websites als Azie.nl). Het online magazine staat bomvol interviews met BN'ers, fotoreportages, reisblunders en meer.

Open de eerste editie
Vol inspirerende interviews
Interview Katja Schuurman

Op vrijwilligersreis met Katja

"In India ontmoette ik de dalits, de onaanraakbaren. Toen ik zag dat ze stront in bakken op hun hoofd droegen, kon ik alleen maar denken: ik móet iets doen!"

lees het interview met katja

Fotoreportage Daisy

Daisy sliep bij de Bakhtiari-nomaden

Daar hielp ze Majid en zijn ouders geiten melken, bijen verzorgen en kippen slachten, terwijl ze sliep in een geitenwollen tent.

bekijk daisy's fotoreportage 

Bekijk het e-magazine
Quiz-tijd!
Test hoe groen jouw reis is met onze quiz

Ben jij een échte bomenknuffelaar of toch stiekem een beetje een milieubarbaar? Doe de quiz!

Gezondopreis
Thuisvaccinatie
VisumCentrale

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeuren | Afmelden

Fotocredits: Julian Meehan (topfoto)