Stefano Keizers | The Best Of Britain | 3JS | Flevo's mannenkoor | Lennete van Dongen | ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste Meerpaalpashouder,

Maar liefst zes nieuwe voorstellingen gaan speciaal voor jou als Meerpaalpashouder vandaag in de verkoop. We hebben een mooie selectie van cabaret met Stefano Keizers en Lennete van Dongen. Daarnaast is er muziek van Best of Britain, 3JS, Dana Winner en het Flevo's Mannenkoor.

Bekijk hieronder alles over de voorstellingen en boek als eerste kaartjes! wij delen deze theatershows donderdag met de rest van de wereld.

Hartelijke groeten,
Frens te Kiefte | theaterprogrammeur

Stefano Keizers

Niemand lijkt meer om Stefano Keizers heen te kunnen. Dat komt goed uit. Want hij komt terug naar De Meerpaal met zijn derde voorstelling: ‘HANS TEEUWEN’.

Zijn tweede theatervoorstelling ‘Sorry Baby’ werd in 2020 lovend ontvangen in Dronten. Niet veel later werd de absolute publiekslieveling van de kijkcijferhit ‘Het Perfecte Plaatje’ en nu is Keizers terug bij ons op zaterdag 26 maart 2022!

Info & Tickets →

The Best of Britain

De uitermate succesvolle theaterformatie ‘The Best of Britain speelt met ‘The Fifth’ een jubileumtournee! In een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel neer.

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten. Samen met vijf topmuzikanten brengen zij op vrijdag 18 februari 2022 de allergrootste hits uit Great Britain!

Info & Tickets →

Lenette van Dongen

‘Paradijskleier’ – dé theatersensatie en hit op tv – keert nog één keer voor slechts twee maanden terug in de theaters! Lenette van Dongen fileert jouw dromen op haar zo hilarische manier en leer je weer van jouw werkelijkheid te houden.

  • Vrijdag 18 maart om 20.15 uur.
Info & Tickets →

3JS

Vijf jaar geleden kropen de 3JS in de huid van de Ierse band U2 met het verhaal van het legendarische album ‘The Joshua Tree’ uit 1987. De trouwe aanhang van de 3JS én tienduizenden U2-fans waren met stomheid geslagen. Door de treffende gelijkenis met de echte U2 en het bijzondere verhaal over de grote wereldwijde doorbraak van deze band.

Dit theaterseizoen steken de 3JS deze U2-show in een spectaculair nieuw jasje. Uitgebreid met nóg meer hits. En extra bijzonder: twee dagen vóór de voorstelling op vrijdag 11 maart 2022 in De Meerpaal is het exact 35 jaar geleden dat op 9 maart 1987 het U2-album ‘The Joshua Tree’ uitkwam.

Info & Tickets →

Dana Winner

Dana Winner speelt op zaterdag 5 maart 2022 het theaterconcert ‘One Moment’. Een kleine knipoog naar haar versie van ‘One Moment In Time’, die online meer dan 100 miljoen keer bekeken werd. Dana Winner viert in De Meerpaal meer dan dertig jaar carrière. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021.

Het wordt wederom een emotionele en onvergetelijke avond, waarop ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen.

Info & Tickets →

Flevo's mannenkoor met bijzonder kerstconcert

Voor de 33ste keer organiseert het Flevo’s Mannenkoor op zondag 26 december een bijzonder ‘Concert in Kerstsfeer’. De laatste uitvoeringen zorgden voor veel positieve en enthousiaste reacties. Temeer omdat het koor het publiek een gevarieerd concert biedt met optredens van veelvuldig nieuw talent uit de provincie Flevoland, gecombineerd met professionele vocale en instrumentale intermezzo’s. Ook dit jaar is dat het geval.

Een boeiende combinatie die de vele bezoekers van het concert zeer aanspreekt en veel luisterplezier biedt. Een prachtige muzikale afsluiting van Kerst 2021. Ook dit jaar is de begeleiding op de piano in handen van Gezinus Veldman. Samen met dirigent Paul Michèl Tijssen, een van de beste dirigenten die we hebben in ons land, bereiden zij een “muzikaal diner” bereid, waarbij prachtige nummers “op het menu” staan.

Info & Tickets →

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©