Speciaal voor u als trouwe gast

Lieve gasten,

Ziet u daar nu een Kerstboom prijken op ons zomerterras? Met een aantal prachtige nazomerdagen in aantocht, kijken wij ook alvast uit naar het wildseizoen en de feestdagen.

Tijdens de zomerperiode hebben wij voor u alvast onze Kerst- en Oud&Nieuw arrangementen samengesteld. Als trouwe gast van de Echoput en lezer van onze nieuwsbrief, brengen wij u hiervan als eerste op de hoogte.

Er staan diverse leuke Kerst activiteiten op de agenda, zoals een Kerstwandeling met de boswachter, Kerstconcert in nabijgelegen kerkje en een wijnproeverij met onze sommelier. In ons restaurant geniet u van een heerlijk 6-gangen Kerstmenu, ondersteund met live muziek en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Bekijk nu alvast alle mogelijkheden tijdens de feestdagen!

Met gastvrije groet,
De familie Klosse en Béla Pálma - Hotel Manager
 
Feestdagen bekijken

Ook volop zakelijke mogelijkheden

Maak er ook een onvergetelijk Kerstfeest van met uw bedrijf of gezelschap! Ons hotel-restaurant beschikt over diverse geschikte ruimtes om uw gastronomische jaarafsluiting te verzorgen met een uitgebreid Kerstdiner met prachtige wijnen, borrel of feest. Het gehele hotel is ook exclusief af te huren inclusief alle bijhorende faciliteiten.

Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met Floris van onze afdeling Meetings & Events.
 
Zakelijke mogelijkheden bekijken

Nog niet toe aan Kerst? Kom genieten van de Veluwse nazomer

 
Geniet volop mee van de Veluwse nazomer met ons nieuwe Indian Summer Arrangement. Ons keukenteam bereidt voor u een gastronomisch 4-gangen diner in ons restaurant of op het terras, gevolgd door een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

Op vrijdag en zaterdag begint uw verblijf met een bezoek aan de oude waterput en daarna een wijnproeverij met onze sommelier in de tuin (of wijnproeflokaal).

Wanneer u twee nachten reserveert, ontvangt u van ons een mooie nazomerkorting op uw 2e nacht. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2023 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven