Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Op stap met Vlieg - Spaarkaart

Ben jij een echte "Vlieg-fan"? Super, want deze vakantie heeft de Vlieg heel wat in petto! Op een spaarkaart kan je allerlei stempels verzamelen door deel te nemen aan "vliegactiviteiten". Als je spaarkaart voor de helft vol is, maak je kans op een leuke prijs! Lees in onderstaande artikels hoe je stempels kan verdienen en breng je spaarkaart voor 9 september binnen bij de bibliotheek!

Lees meer

Op stap met Vlieg: Vertelnamiddagen

Heb je zin om samen met andere kinderen verhalen te ontdekken en te experimenteren met geur? Kom dan deze zomer naar n van de vier vertelnamiddagen in de bibliotheek. Deze gaan door van 14 uur tot 16 uur op woensdag 5 juli, 19 juli, 2 augustus en 23 augustus. Reserveren op voorhand is niet nodig, je mag gewoon tegen 14 uur binnenwandelen.

Lees meer

Op stap met Vlieg: Schattenzoektochten

Vlieg verstopt ook deze zomer schatkisten! Begeef je speurneus naar n van de schattenlocaties en ga samen met Vlieg op geuravontuur. Heel de zomer lang kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar deelnemen aan de grote geurzoektocht met behulp van een app en de binnenzoektocht in de bib. Tijdens Vlaanderen Feest en Kruiswegkermis wordt er een speciale zoektocht georganiseerd.

Lees meer

Op stap met Vlieg: Speelpleinbezoek

Speelplein Wuustwezel, dat is zeven weken lang speelplezier voor kinderen van 4 tot 15 jaar met een gevarieerd en dolgek spelaanbod. Vanaf dinsdag 4 juli tot en met dinsdag 22 augustus opent het speelplein zijn deuren aan het Wijkhuis van Sterbos. Met een bezoek krijg je naast een onvergetelijke dag, ook een stempel op je spaarkaart!

Lees meer

Op stap met Vlieg: Toonmoment Musicalstage

Van 24 juli tot en met 28 juli zal er gezongen, gedanst en geacteerd worden tijdens de musicalstage in GC Kadans. Op vrijdag 28 juli om 17.30 uur staan de musicalsterren in sp een half uurtje op de planken om te tonen wat ze hebben geleerd. Neem gratis een kijkje en verdien zo een stempel op je spaarkaart!

Lees meer

Op stap met Vlieg: Tentoonstelling Kruiswegkermis

Tijdens het weekend van Kruiswegkermis gaat er weer een kunsttentoonstelling in GC Blommaert door, waar Wuustwezelse kunstenaars hun werken tentoonstellen. Op zondagnamiddag wordt er een creaworkshop georganiseerd waarop alle kinderen welkom zijn! Kom kijken op zondag 27 augustus van 13 tot 21 uur en op maandag 28 augustus van 15 tot 21 uur en breng een stem uit op jouw favoriete kunstwerk!

Lees meer

Op stap met Vlieg: Boekenbingo

Ben je een echte boekenwurm? Dan is de boekenbingo iets voor jou! Hoe werkt het?Je haalt het formulier van de kinderboekenbingo op in de bibliotheek. Je leest een boek in elk van de 5 thema's van de bingo. De boeken die je gelezen hebt, vul je in op het formulier en dat breng je ten laatste 31 augustus binnen!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be