Beste relatie
Voor 2019 heeft Holland Cruise Center een aantal speciale aanbiedingen die wij in samenwerking met diverse rederijen voor u hebben ingekocht.

Wat denkt u van bijvoorbeeld een schitterende Alaska cruise met het sfeervolle schip MS Amsterdam. Vertrek en aankomst is in Seattle en u bezoekt alle high-lights van Alaska. Ook hebben wij een prachtige reis waarbij u het Panama Kanaal doorkruist. Vanaf Fort Lauderdale bezoekt u enkele bestemmingen in de Caribbean waarna u, na de doorvaart van het Panama Kanaal, vervolgens diverse plaatsen bezoekt in Mexico om uw cruise te eindigen in San Diego.

Met MSC Cruises hebben wij ook in 2019 de zeer populaire busreizen. Vanaf Amersfoort, Zwolle en Groningen brengen wij u met een comfortabele touringcar naar Kiel. Na een ontspannen overnachting gaat u aan boord van het 4* schip MSC Meraviglia om naar de Noorse Fjorden te varen. De 2e week vaart u langs diverse steden in de Oostzee met als hoogtepunt een bezoek aan het prachtige St. Petersburg. Na aankomst in Kiel brengen wij u comfortabel weer terug naar uw opstapplaats.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen met het maken van een reservering!


Jeroen 't Hart
Sales Manager
Cruise aanbiedingen
16-Daagse bus & cruise Noorse Fjorden en Oostzee
Ontdek de mooiste natuur in Noorwegen en bezoek prachtige steden met deze 15 daagse cruise met de MSC Meraviglia. U reist vanuit Nederland naar Kiel en na een overnachting gaat u aan boord voor deze droomcruise. Aan boord van de MSC Meraviglia heerst een ontspannen sfeer en zal het u aan niets ontbreken.
Ft Lauderdale - San Diego
inclusief vluchten, hotel & transfers
Reis met het MS Volendam vanuit Fort Lauderdale naar de Caribbean, door het Panama Kanaal en langs de Mexicaanse kust. Bezoek het prive eiland van de Holland America Line, Half Moon Cay en beleef de sfeer in het Colombiaanse Cartagena. Na de doorvaart bezoekt u Costa Rica, Nicaragua en vele plaatsen in Mexico. Na de cruise vliegt u vanaf San Diego weer terug naar Nederland.
Boek online

Vanuit Seattle vertrekt het MS Amsterdam voor een fantastische 15 daagse cruise langs alle highlights van Alaska. Ketchikan, Tracy Arm, Juneau, Icy Strait Point, Anchorage, Homer, Kodiak, Hubbart Glacier en Sitka staan op het programma van deze prachtige reis. De laatste dag brengt u door op Vancouver Island. Een must als u toch in deze regio bent. Deze reis is inclusief rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam.

Boek online
MSC Meraviglia Noorse fjorden & Oostzee (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden voor nieuwsbrief
Privacy beleid
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens