Vul hier je naam in
Beste meneer / mevrouw Do
Ken jij iemand uit de zorg die jij wilt bedanken voor zijn of haar inzet tijdens de coronapandemie? In samenwerking met het Maastricht UMC+ slaat de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale uitgifte in coincard: de Munt voor de Zorg. Laat hier de naam achter van een zorgmedewerker; de ingestuurde namen komen terug op de coincard én exclusieve penning. De uitgave representeert alle zorgmedewerkers in Nederland: van medewerker in de thuiszorg tot verpleger en van chirurg tot schoonmaker.

De coronapandemie heeft grote impact op de zorg. De druk op ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, verpleeghuizen en zorgcentra is groot. Toch werken zorgprofessionals keihard om goede zorg te blijven verlenen. Als blijk van waardering slaat de Koninklijke Nederlandse Munt in samenwerking met initiatiefnemer Maastricht UMC+ deze speciale coincard inclusief 2 euromunt.

Spreek jouw waardering uit en vul uiterlijk tot 24 mei de naam in van de zorgmedewerker die jij wilt bedanken: deze wordt in een speciale uitgifte gedrukt op de coincard. Ook is het mogelijk om iemand persoonlijk te bedanken met de tekst ‘Bedankt voor de zorg…’. Op de puntjes vult u zelf een naam in.
Vul hier ja naam in
Privacy  •  Voorwaarden