Genua - Hamburg met MSC Meraviglia
inclusief vluchten & transfers
Reist u mee vanaf de Middellandse Zee naar Hamburg en brengt u de MSC Meraviglia thuis? Reis 11 dagen mee op dit schitterende schip en bezoek onderweg plaatsen als Barcelona, Cadiz en de fantastische hoofdstad van Portugal.
Boek online
Kerstcruise Zuidoost Azië
inclusief vluchten, transfers & stadsexcursie Singapore
Aan boord van Diamond Princess is dit een Kerst om niet snel te vergeten. Heerlijk in de zon vanaf Singapore naar Kota Kinabalu in Maleisië en vervolgens naar Vietnam en de wereldstad Bangkok. De cruise sluit u af met een heerlijke dag op het tropische eiland Koh Samui. Na een laatste zeedag eindigt de cruise weer in de prachtige stad Singapore...
Boek online
Beleef de Americás
inclusief vluchten, hotels & transfers
MS Zaandam brengt u naar Mexico, Guatemala, Nicaragua en Panama in Midden Amerika. Vervolgens vaart u de Zuid Amerikaanse westkust af via Ecuador en Peru naar Chili. 1x per jaar kunt u deze fantastische cruise maken, dus u behoort bij een select groepje als u voor deze cruise kiest.
Boek online
IJsland & Schotland vanuit Hamburg
inclusief busreis vanuit Nederland
Schitterende reis via Schotland en de Orkney Eilanden naar IJsland, waar u drie stops maakt. Vervolgens via Inverness terug naar Hamburg. Wij brengen en halen weer op met een comfortabele touringcar.
Boek online
scherpe tarieven Persoonlijke service 4500+ cruises
Presentatie Avonden Holland Cruise Center!
Holland Cruise Center houdt wederom 2 presentatie avonden. Op 6 maart as. bent u van harte welkom op een avond die in het teken zal staan van 'zonnige' bestemmingen zoals de Caribbean, Middellandse Zee en Azie. Op 20 maart zal de presentatie in het teken staan van de 'koudere' bestemmingen als Alaska, Noorwegen, de Oostzee en Antarctica.

Schrijf u nu in om deel te nemen aan één van deze avonden.
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden |
Bestemmingen
Afrika
Azië
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Noord-Amerika

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Amsterdam
Vanuit Dubai
Vanuit Malaga
Vanuit Rotterdam
Vanuit Sydney

Meer vertrekhavens