Loading...

Speciale informatiebijeenkomst NRC Handelsblad bootreis

By 3oceanstravel.com received 4 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Kom 16 mei naar de Vondelkerk, Amsterdam
Bekijk de online versie  
    
Eenmalige NRC bootreis Middellandse Zee
De NRC Handelsblad Academie heeft weer een unieke, eenmalige bootreis voor u georganiseerd door de Middellandse Zee. Deze keer gaat de route van Italië via Tunesië, Egypte en Turkije naar Griekenland. De bezoeken aan deze boeiende bestemmingen worden inhoudelijk verdiept met inleidingen en excursies door vooraanstaande sprekers. De onderwerpen die worden aangesneden zijn literatuur, cultuur, film & (kunst)geschiedenis, oudheid & actualiteit. Een van de sprekers is Fik Meijer, emeritus hoogleraar Oude Geschiedenis. Hij zal op zaterdagmiddag 16 mei een lezing geven in de Vondelkerk te Amsterdam. Aansluitend is er een toelichting op het programma en de excursies van deze bootreis langs zuidelijke mediterrane kusten.
De bootreis vindt plaats van 4-16 oktober 2015, reissom vanaf € 2.785 p.p.
Het is mogelijk de reis uit te breiden door voorafgaand een paar dagen in Rome te verblijven of de reis te verlengen met een paar dagen Athene of Delfi en Meteorakloosters.
Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn verschillende hutcategorieën en het zou zonde zijn als de hut van uw voorkeur niet meer beschikbaar is.
Voor meer informatie en/of een (voorlopige) reservering kunt u ons bellen op nummer 020-7517966, of stuur een e-mail naar nrc@voyageculture.nl.
Aanmelden informatiebijeenkomst 16 mei
U kunt zich telefonisch aanmelden voor de informatiebijeenkomst o.v.v. het aantal personen waarmee u wenst te komen. Bel hiervoor 020-7517965.
Laatste hutten! NRC Handelsblad Academie Noordoost-Groenland
Deze uiterst bijzondere bootreis is een unieke kans om een van de meest ongerepte gebieden op aarde te ontdekken. Aan boord van het ms Plancius maakt u een spectaculaire vaartocht naar het gebied binnen de poolcirkel. Er is tevens een grote kans het noorderlicht waar te nemen. Aanvullend op het reisprogramma geven specialisten extra toelichting op de flora en fauna, de klimatologie, geologie en internationale ontwikkelingen. Geoloog prof. dr. Salomon Kroonenberg geeft twee lezingen en ook Ramsey Nasr reist mee om literaire inleidingen te geven over onder meer de tochten van de eerste ontdekkingsreizigers.
Reisdatum: 14-23 september 2015
Reissom: € 5.385 p.p.
Voor een dagprogramma en meer informatie kunt u ons bellen op nummer 020-7517966, of stuur een e-mail naar nrc@voyageculture.nl.
© 2015 Voyage&Culture
Aangesloten bij:  
U bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019