Speciale thema-nieuwsbrief: Word in de Praktijk
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 11 Jul 2020
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook blijf op de hoogte via rss
Speciale thema-nieuwsbrief: Word in de Praktijk
Geschreven door: Lorenzo Jepma
Alhoewel Word een tekstverwerker wordt genoemd, is het niet puur en alleen schrijfwerk dat je met dit programma kunt bewerken. Ook op het gebied van opmaak en beeld zijn er genoeg leuke functies in Word te vinden. Zo kun je vrij eenvoudig Word bepaalde taken automatisch laten verrichten, zoals het toevoegen van een inhoudsopgave of het insluiten van een lettertype. Ik houd er in ieder geval niet van om dit soort dingen allemaal handmatig te doen, als ik weet dat er een makkelijkere manier bestaat. In deze thema-nieuwsbrief laten we je kennis maken met de mogelijkheden van dit mooi stukje software. In onze cursusbundel Word in de Praktijk leren we je alles over deze tekstverwerker. Veel leesplezier en een fijn weekend!
Apps & Software Zo werkt de inhoudsopgave in Word
Geschreven door: Mark Gamble
Word biedt uitgebreide mogelijkheden voor het maken van professionele documenten, compleet met inhoudsopgave en hoofdstukken. Het prettige is dat je hier zelf niet heel veel moeite voor hoeft te doen, omdat de inhoudsopgave in Word de meeste zaken voor je kan automatiseren.
Lees verder
Apps & Software Lettertypen insluiten in Word
Geschreven door: Ronald Smit
Het is altijd maar afwachten of wanneer jij een Word-document of bijvoorbeeld PowerPoint-presentatie naar iemand mailt, die er bij de ontvanger net zo uit ziet. Als de ontvangende partij een door jou gebruikt lettertype niet op de computer heeft staan, gaat het mis. Dat euvel is gelukkig eenvoudig op te lossen! Zo moet je lettertypen insluiten in Word.
Lees verder
Tech Academy Word in de Praktijk
Alleen dit weekend met méér dan 50% korting!
Bijna iedereen gebruikt het: Microsoft Word. Maar vrijwel niemand kent het écht. ’s Werelds meest gebruikte tekstverwerker zit boordevol nuttige opties die ongebruikt blijven. Terwijl – als je het zou weten – je heel veel meer mogelijkheden hebt én tijd kunt besparen. Onze meest complete cursus Word in de praktijk helpt bij alle ins en outs. De online training, in combinatie met het 180 pagina’s tellend cursusboek, neemt je stap voor stap mee door alle belangrijke functies en mogelijkheden. Geschikt voor Word 2016, 2019 en als onderdeel van Office 365. Nu voor slechts € 29,95. Wacht niet langer!
Lees verder
Apps & Software CV maken in Word
Geschreven door: Laura Kempenaar
Er zijn mensen die bij het solliciteren hele video’s toevoegen of een soort curriculum vitae in website-vorm bouwen. Toch hoef je dat echt niet te doen om op te vallen bij een mogelijke werkgever. Echter is een CV in Times New Roman 12punten in Word ook niet helemaal van deze tijd. Zo maak je een modern CV in Word.
Lees verder
Apps & Software Beveilig je Word-documenten: bewerkingen beperken in Word
Geschreven door: Dirk Schoofs
Stel, je werkt met meerdere mensen samen aan hetzelfde document en bepaalde delen zijn al helemaal klaar. Uiteraard wil je dan vermijden dat een overijverige collega per abuis toch nog aan de definitieve tekstdelen gaat sleutelen. Microsoft Word heeft gelukkig een functie om een document zodanig te beveiligen dat alleen de aangeduide passages beschikbaar zijn voor andermans aanpassingen.
Lees verder
Apps & Software Word-opmaak aanpassen met stijlen
Geschreven door: Toon van Daele
Je bent voorzitter van een vereniging, hebt een bedrijf of bent zzp’er, en wilt dat je Word-documenten er niet alleen stijlvol uitzien, maar dat ze tevens een herkenbare lay-out hebben. Met een doordacht gebruik van stijlen hoef je je daar niet telkens om te bekommeren. Je Word-opmaak aanpassen doe je op deze manier.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl