Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Voorbeschouwing

Parijs-Roubaix 2019

Dokkeren over kasseien, blaren op je handen en met stof op je gezicht de wielerbaan oprijden. Dat is in het kort Parijs-Roubaix. Niet voor niets heeft Parijs-Roubaix als bijnaam ‘De Hel van het Noorden’. Wie is dit jaar favoriet? Wij blikken vooruit op Parijs-Roubaix 2019!

Fiets

aerodynamische performancefiets

Specialized Roubaix

Materiaalfreaks moeten zondag goed opletten tijdens Parijs-Roubaix: de ploegen van Bora-Hansgrohe en Deceuninck-Quickstep rijden op een gloednieuwe Specialized S-Works Roubaix. De fiets werd de afgelopen dagen gepresenteerd, waar anders dan op de kasseien van de Hel van het Noorden en de Ronde van Vlaanderen. De demping aan de voorkant stel je in met een draaiknop op de stuurpen, een bijzondere constructie!

Fiets

Bike&Hike

Op de e-mtb en te voet naar de toppen van het Zillertal

Bike en hike. Met de e-mtb de berg op en te voet naar de top. Misschien heb je dat zelf al eens gedaan. Zo niet, dan biedt het Tiroolse Zillertal een helpende hand.

Op je e-mtb rijd je ontspannen door een indrukwekkend alpenlandschap naar een ‘Bike & Hike Station’ vlak onder de top. Daar kun je jouw e-mtb veilig stallen en opladen. Vervolgens leg je de laatste hoogtemeters lopend af. En daarna rol je weer lekker naar beneden.

Foto’s: Zillertal Toerisme/MonEpic

Fiets ruimt op!

Ontvang een gratis Tacx Momentsleutel met extra hoge korting!

Dit is hét moment om abonnee te worden bij Fiets! Je ontvangt nu een jaar lang Fiets + een Tacx Momentsleutel voor slechts €79,95! Dat is een extra korting van €15 op de originele verkoopprijs en 52% korting op de totale winkelwaarde. Gebruik hiervoor de kortingscode tacxmoment in je winkelmand. 

Let op, er is slechts een beperkte voorraad momentsleutels beschikbaar.

Fiets
Fiets

Gespot

Cervélo R3 Disc voor Parijs-Roubaix

Het is aanpoten voor de mechaniekers voordat de renners aanstaande zondag van Parijs naar Roubaix kunnen fietsen. Nu lijkt het erop dat het een droge P-R gaat worden, dus dat zal wat schelen in werk. Hoe dan ook: voordat de rijders van Team Sunweb van start kunnen is er al veel gedaan. We namen een kijkje in Deventer, waar bij de Service Course van Team Sunweb de Cervélo R3 werd klaargemaakt voor de Hel van het Noorden.

Fiets

Getest: Ingeklikt

Little Black Bibs

Yvanka test een nieuw kledingsetje van Ingeklikt. Inclusief de unieke ‘Little Black Bibs’ met bretels én kleine ritssluiting. En één ding kunnen we je alvast vertellen, deze bibshort maakt de wc-stop ontzettend makkelijk.

Naast de bibshort ontving ze de ‘Lush Leaves’ jersey, Een stijlvolle jersey met een natuurlijke print die op het eerste gezicht misschien wat donker oogt, maar zodra het licht erop valt, komen de mooie details en blauw/groen/paarse kleuren tot leven.

Fiets

Hoe en wat?

Foamroller voor wielrenners

Met de foam roller is het mogelijk om een aantal veelvoorkomende fietskwaaltjes tegen te gaan. Omdat je als duursporter lang in een bepaalde houding moet zitten, is het niet zo gek dat het pijntjes met zich mee kan brengen. Zo’n 15 procent van de nieuwe fietsers krijgt bijvoorbeeld last van hun knie. Dit kan je voorkomen door korte sessies, ongeveer 2 minuten, op de foam roller.

Hoe?
De meningen verschillen. De ene fysiotherapeut zegt bijvoorbeeld dat je langzaam moet rollen, de ander zegt juist weer dat je bepaalde ‘triggerpoints’ moet opzoeken en daar 2 minuten op moet blijven hangen. Probeer het zelf uit en ervaar wat je fijner vindt.

Fiets

Zuid-Tirol

Zonnige pleisterplaats voor fietsers en fijnproevers

Met driehonderd zonnige dagen per jaar is Zuid-Tirol een perfecte bestemming voor een onvergetelijke fietsvakantie. Twee werelden verenigd, nergens sluit het bergleven immers zo mooi aan op de mediterrane cultuur. Het gebied is ongerept en authentiek. Niet voor niets maken de Dolomieten deel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een paradijs voor hikers en bikers en liefhebbers van de betere cuisine: met 25 Michelinsterren is de provincie dé culinaire regio van Italië.

Beeld: Alex Moling

Fiets

Advertorial

Sokken met een gouden randje!

In samenwerking met Sockeloen hebben we deze hagelwitte sokken met een gouden randje ontworpen. Deze sokken uit de Sockeloen High Perfomance lijn zijn van de hoogste kwaliteit en kosten normaal €16,95 maar voor onze nieuwsbrief abonnees slechts €12,95

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer