Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
CZ@Home | Oudejaarsquiz
CZ Sterretjes
Ga naar www.culturelezondagen.nl en speel de CZ@Home Oudejaarsquiz!

Culturele Zondagen sluit het jaar af met een speciale editie van CZ@Home: de oudejaarsquiz. Verschillende deelnemers van het afgelopen seizoen van CZ@Home en CZonTour testen jouw kennis over Utrecht, 2020 en natuurlijk kunst en cultuur.

In de afgelopen maanden was in CZ@Home te zien hoe Utrechtse culturele makers ook in tijden van corona niet stil hebben gezeten. In elke aflevering gaven artiesten en culturele instellingen een kijkje in hun werk. In de oudejaarsspecial van CZ@Home komen een aantal van deze makers terug om quizvragen te stellen over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Bijvoorbeeld boswachter Tineke met een vraag over dieren die te vinden zijn in de Utrechtse natuurgebieden en Hannah van Goeie Ouwe Koeien met een kennisvraag over de Utrechtse geschiedenis. Als speciale gast stelt ook burgemeester Sharon Dijksma een vraag over een van de culturele hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Je kunt de quiz NU spelen op www.culturelezondagen.nl. Verstuur je antwoorden voor 6 januari 16:00 uur en maak kans op prijzen zoals kaarten voor culturele instellingen. Hierna is de quiz terug te vinden op YouTube.com/DeCultureleZondagen.

Veel succes!
 
Kijk en volg CZ@Home:
Instagram
Facebook
Youtube


 >>>
Help ons CZ@Home nog leuker te maken!
QR code TNDCJH
Onze online programma's zouden niet bestaan zonder de bijdrages van de talentvolle Utrechtse artiesten die het afgelopen jaar hun werk met ons en het publiek wilden delen. We kregen een kijkje voor en achter de schermen bij culturele instellingen en broedplaatsen en hebben ons laten inspireren door het creatieve doorzettingsvermogen van de culturele sector in onze stad.

Heb jij het afgelopen jaar en of meerdere afleveringen van CZ@Home en CZonTour gezien? Dan zijn we erg benieuwd naar je mening, om deze programma's in 2021 weer verder te kunnen ontwikkelen. Het kost slechts twee minuten van je tijd om onze vragenlijst in te vullen! Vind de vragen hier>>>
 
Culturele Zondagen wenst je een gelukkig en gezond 2021!
Screenshot at
In 2020 stonden verschillende Culturele Zondagen op de planning. Zo werd in februari nog een feestelijke middag rondom de verhuizing van de bibliotheek naar de Neude georganiseerd. Toen in maart duidelijk werd dat fysieke evenementen voorlopig geen doorgang zouden vinden, zijn we gestart met een online variant van Culturele Zondagen: CZ@Home. Later volgde ook het online concept CZonTour.

We zijn jullie dankbaar voor alle positieve reacties en hopen jullie ook in 2021 te kunnen inspireren en vermaken met deze programma's. Uiteraard hopen we ook dat we elkaar weer kunnen ontmoeten op een fysieke editie van Culturele Zondagen.

Culturele Zondagen wenst iedereen een gelukkig en gezond 2021! >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl

Verzorgd door MailingLijst