We zijn weer open, Yes!


Eindelijk is het zo ver. We zijn weer gestart vanaf 1 juli. We hebben je ontzettend gemist en hebben hard gewerkt om onze yoga studio's Maastricht en Urmond zo prettig, sfeervol en veilig mogelijk te maken voor jou. Lees hieronder ook het spetterende nieuws over Yogaplace Sittard.

Wees van harte welkom om weer fijne lessen samen te volgen, weer echt connectie te maken met elkaar en de passie en liefde voor yoga weer te delen. We vieren deze heropening met jou! 
 

Live stream & outdoor lessen gehele zomer onbeperkt voor jou!
Naast het aangepaste en nieuwe lesrooster worden ook veel van onze studiolessen gelivestreamed zodat je jouw les in juli en augsutus ook gewoon vanuit thuis kunt mee doen. Tijdens de zomermaanden kun je ook onbeperkt outdoor en online lessen volgen met je huidige abonnement! 


Yogi tea voor thuis voor jou!
Om te vieren dat we weer open mogen verblijden we je na de les met een heerlijk zakje Yogi tea voor thuis als genietmomentje, aangezien we nog even geen thee in de studio's serveren.


We houden rekening met de noodzakelijke maatregelen. Je boekt elke les vooraf online, desinfecteert je handen, beantwoordt een gezondheidscheck bij binnenkomst en je houdt je aan de aangegeven afstand. We willen ons vooral weer richten op een fijne sfeer en energie tijdens de lessen. Lees voor de les ons volledige protocol.

Studio nieuws
We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten 

  • Onze studio in Sittard gaat verhuizen na bijna 15 prachtige jaren te hebben vertoefd in de warme knusse en sfeervolle yogastudio in de Baandert. We gaan naar een ruime, mooie, nostalgische en monumentale locatie in de voorstad in Sittard: De Teekenschool aan de Rijksweg Zuid 43 ( zie afbeelding). We maken gebruik van de gehele bovenverdieping die veel licht en ruimte biedt. We openen onze deuren hier over 7 weken vanaf 1 september 2020, met een mooi lesaanbod, workshops en trainingen. Parkeren kan direct achter het pand en in de straat verderop. Het lesrooster zal 1 augustus bekend worden gemaakt. Binnenkort delen we ook de sfeer van binnen.  
  • Onze Maastricht locatie heeft een ontzettend mooie warme restyling ondergaan, grotere shala, sterker ventilatiesysteem en een extra te openen lichtkoepel. 
  • Onze studio in Urmond is per 1 juli verhuisd naar een grotere lichtere locatie in Oud-Urmond, Kampstraat 1. 
Compensatie
Geld terug middels korting vanaf juli
 
In deze uitzonderlijke tijd zijn wij nog steeds dankbaar voor de steun van onze trouwe community, zodat we onze deuren weer hebben kunnen openen. De komende maanden zal blijken of we weer mogen groeien in onze yoga community en ons aanbod. Voor onze huidige leden die niet gekozen hebben voor 'Love your community' geldt vanaf 1 juli dat de kortingsregeling als compensatie is ingegaan en we je maandtarief van de maand mei geheel compenseren verspreidt over 6 maanden. Je kan gewoon volgens je reguliere abonnementsafspraken je lessen volgen in deze periode. Als extra mag je dus de gehele zomer juli en augustus onbeperkt outdoor en online lessen volgen! Voor al onze Sittard leden zal voor ieder het verlaagde tarief gehandhaafd blijven tot de opening van onze nieuwe ruime locatie in Sittard. 
 

Heropeningsaanbod
voor nieuwe leden

Om te vieren dat we weer open mogen bieden we een nieuw lid van Yogaplace een speciaal heropeningsaanbod om kennis te maken met Yogaplace.

Boek een vrijblijvende introductie les in onze studio, outdoor of online via het vernieuwde lesrooster. Voel je welkom!

25% korting voor 3 maanden

Start je abonnement in de maand juli met 25% korting voor 3 maanden. 

Naast je abonnementskeuze ontvang je ook voor drie maanden:

  • Onbeperkt toegang tot online live stream en outdoor lessen
  • Vrij en flexibel les volgen op elke locatie
  • Les van een ervaren, gekwalificeerde docent
  • Gratis toegang tot het Yogaplace video kanaal met video lessen
  • 30% korting op alle workshops ( met uitzondering van de opleidingen)
  • Maandelijks opzegbaar na 3 maanden
Maatregelen studio's
 
In deze uitzonderlijke tijden staat yoga meer dan ooit in het teken van zorg en respect voor elkaar. We vertrouwen op je begrip en vragen je je netjes aan de maatregelen te houden wanneer je naar de lessen in de studio komt. 
Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts bij jezelf of je huisgenoten blijf je thuis. Geen zorgen, we blijven als yogi’s verbonden. Er worden nog steeds online live lessen aangeboden via Zoom, waaraan je vanuit thuis nog de gehele zomer onbeperkt kunt deelnemen. De fysieke lessen die je door afwezigheid gemist hebt kun je op een later moment inhalen.  
Kom alsjeblieft niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van een les. Zodra alle studenten van de vorige les naar buiten zijn laat de docent of studio host je binnen.  Zo geven we elkaar meer ruimte bij aankomst en vertrek. Ook is er door de extra tijd tussen lessen voldoende tijd om de shala te reinigen en extra te ventileren. Reserveer je les altijd online! Zonder een reservering kun je helaas niet mee doen. 

Draag als je yogakleding als je naar de studio komt. Neem zo weinig mogelijk mee zodat alles wat je bij je hebbt in één tas past. Deze mag je naast je mat leggen met de spullen er in. Voorlopig wordt er geen gebruik gemaakt van de kleedruimtes en is douchen nog niet toegestaan. 

Het is noodzakelijk je eigen gereinigde yogamat mee te nemen en indien nodig een kussen of ander ondersteunend yoga materiaal. Yoga matten zijn ook te koop in onze studio's. Voor de ultieme ontspanning breng je je eigen zachte dekentje mee. Er zijn geen matten en materialen aanwezig om uit te lenen.  
 
Bij binnenkomst van de studio is het verplicht je handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil. Mocht je gebruik maken van het toilet, dan vragen we je vriendelijk om de toiletbril, wasbak, kraan en klink goed te reinigen met desinfecterende spray en een papieren doekje. Daarna graag je handen voor minimaal 20 seconden te wassen met zeep.
 
Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand van de andere yogi's en de leraar. We kunnen elkaar begroeten met het namasté gebaar. In de shala zijn markeringen waar je je mat kunt leggen op een vaste plek. Tijdens de les zal de docent zoveel mogelijk verbaal begeleiden en je kunt aangeven of je  fysieke begeleiding in de houdingen wenst. 
 
Ook al zijn we niet ziek, hoesten en niezen doen we allemaal af en toe. Toch vragen we dit altijd in de binnenkant van je elleboog of in een papieren zakdoekje te doen die je meteen in prullenbak weggooit en daarna desinfecteer je weer je handen.
Zie alle verdere maatregelen
Nieuw Lesrooster

Ons lesrooster is vernieuwd en aangepast aan deze nieuwe tijden. We creeren zo weer een stabiele basis en bouwen vanuit hier weer samen verder. Vergeet niet je les van tevoren online te reserveren. Meld je op tijd af (tot 2 uur van te voren) wanneer je verhinderd bent, zodat een ander deze plek reserveren kan.

Onbeperkt online en outdoor deze zomer
Gedurende de zomer maanden juli en augustus kun je met je abonnement onbeperkt online live en outdoor lessen blijven volgen.
Met dit gevarieerde brede aanbod hopen we dat we je een fijne zomer bieden.

Voel je vrij om lessen uit te proberen en ons te laten weten hoe dit bevalt!
Lesrooster bekijken
Share the love & stay connected with our community,
tag us @yogaplacenl in your social media


Namasté, Yogaplace team
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Houd onze website, social media kanalen en nieuwsbrief in de gaten voor onze laatste updates. Neem gerust contact op zodat je we kunnen adviseren op je yoga pad. We hopen dat je plezier beleeft aan de lessen, workshops en trainingen die we bieden.

Yogaplace
Rijksweg Zuid 43, Sittard
Sint Maartenslaan 36, Maastricht
Kampstraat 1, Urmond
WhatsApp: +31(0)6-25252000

info@yogaplace.nl



Wil je je e-mailadres of andere gegevens wijzigen? Klik dan op voorkeuren aanpassen.
Wil je de Yogaplace Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan op afmelden.

Namasté. 

Copyright © 2020 Yogaplace


Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Instagram
Twitter






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Yogaplace · Broeksittarderweg 150 A - Sittard · Sint Maartenslaan 36 - Maastricht · Mauritslaan 65 - Urmond, Limburg 6221 AZ · Netherlands