Vroegboekkorting op tophotels mét glijbanen. Wees er snel bij!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Zomer 2024

Beste Vakantieganger, 

De droom van elk kind – en stiekem ook van veel volwassenen: de hele dag van de waterglijbanen roetsjen! In Turkije vind je talloze hotels en resorts, waarbij de meest fantastische waterparken gewoon in de achtertuin liggen. De pret kan dus direct beginnen. Pak snel je zwemkleding in en glij met ons mee!  

ALLE WATERPRET IN TURKIJE

De beste waterparken van Turkije

Bij deze resorts liggen ze gewoon in de achtertuin!

Aqua Fantasy

Aqua Fantasy *****

32 glijbanen

Bij dit resort in Kusadasi hoef je zelfs voor een drankje het water niet uit. Want nadat je de 32 glijbanen hebt geprobeerd, zwem je gewoon naar de swim-up bar!

BEKIJK HOTEL
Seaden Sea Planet

Seaden Sea Planet *****

9 glijbanen

Vakantieplezier voor het hele gezin, met stoere glijbanen voor de waaghalzen en kleinere glijbanen voor de jongsten. Bijkomen? Het strand ligt voor de deur!

BEKIJK HOTEL
Titanic Deluxe Lara

Titanic Deluxe Lara *****

5 glijbanen

Dit iconische hotel is echt een begrip in Lara. In het piratenbad kijken de kleintjes al spetterend toe hoe hun grote broer of zus van de glijbaan komt geroetsjt!

BEKIJK HOTEL
Dream World Aqua

Dream World Aqua *****

10 glijbanen

Rondspinnen in de trechter of achteruit weer omlaag met de boomerang. De glijbanen hier in Kumkoy zijn superspannend!

BEKIJK HOTEL
Vogue Supreme Bodrum

Vogue Supreme Bodrum *****

25 glijbanen

Een golfslagbad, lazy river, en themagedeeltes (prinsessen en piraten) met wel 25 glijbanen. En dan is er ook nog een kermis én een dinopark. Wat een pret!

BEKIJK HOTEL
Delphin BE Grand Resort

Delphin BE Grand Resort *****

10 glijbanen

Hallo 8 zwembaden en 10 spetterende glijbanen! En met zoveel sportfaciliteiten en talloze culinaire opties, is elke dag hier in Lara weer een mooi, nieuw avontuur.

BEKIJK HOTEL
Vroegboekkorting

Op vakantie met vroegboekkorting

Het vroegboekseizoen is in volle gang! En dit is hét moment om te boeken, want tijdelijk krijg je tot € 400,- korting. Zet dat weekje ontspannen op een idyllisch strand of die familievakantie vol fun maar vast in je agenda…

VIND MIJN VROEGBOEK DEAL

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons