ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

In deze nieuwsbrief:

Sta jij binnenkort ook op de bühne?
Het danscafé gaat weer van start
Cursus auditie- en presentatietraining
Meerpaal Live vanaf nu gratis toegankelijk
• Gratis cursus muziektheorie
• Jouw eigen muzikale (leer)lijn
• Vrijwilligers gezocht

Licht uit; spotlights aan!

Wat hebben we afgelopen maand al mogen genieten van het theaterspektakel 'Planga'.  Leerlingen van Theaterschool KARAKTER wisten weer een dijk van een voorstelling neer te zetten. Wil jij komend jaar ook meedoen? Er zijn weer verschillende theatergroepen gestart en jij kunt nog meedoen.

> lees meer

Bijzondere choreo's tijdens het danscafé

Het eerste danscafé van dit seizoen komt er weer aan! Op vrijdagavond 13 november om 19.30 uur en zaterdag 14 november om 10.30 uur laten de dansers van Dansschool De Meerpaal hun eigen werk zien in groepsvorm, duo’s of solo’s. Moderne dans, Hiphop, Contemporary en Jazz; er komen veel verschillende stijlen voorbij. Het danscafé vindt plaats op het Serviceplein in De Meerpaal en is gratis toegankelijk.

Cursus auditie- en presentatietraining

Vind jij audities en presentaties ook zo spannend? Met de splinternieuwe cursus 'Auditie- en presentatietraining' bereid jij jezelf tot in de puntjes voor. Leer op jezelf te vertrouwen en overtuig je publiek in no time! Musicaldocent Viviënne van Benthem heeft jarenlange ervaring in het doen en afnemen van audities en helpt je graag bij een goede voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan: het helpen bij de juiste liedkeuze, het instuderen van het lied, de zangtechniek, die ene hoge noot of juist bij de interpretatie en je performance.

> lees meer

Gratis naar Meerpaal Live

Met ingang van dit seizoen kun je Meerpaal Live gratis bezoeken. Op deze manier houden we de muzikale avonden toegankelijk voor iedereen. Het is uiteraard nog steeds mogelijk om tegen betaling te genieten van een drankje na afloop. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we onze zaalcapaciteit niet volledig benutten, vandaar dat je als muzikant 2 gratis vrijkaarten krijgt om je fans uit te nodigen. Indien mogelijk gebruiken we de Grote Zaal waarbij we meer bezoekers mogen ontvangen.

Muziektheorie; gratis cursus voor muziekleerlingen

Wil jij jouw muzikale kennis ook verbreden? Vanaf woensdag 21 oktober start de cursus Muziektheorie B/C bij De Meerpaal Academie. Deze cursus bestaat uit 5 lessen en wordt gegeven door docente Mariëlle Mud. De cursus is geschikt ter voorbereiding op het praktijkexamen, of voor eigen ontwikkeling. Vanaf woensdag 13 januari 2021 start de beginnerscursus Muziektheorie A. De cursus start bij voldoende aanmeldingen en kost voor muziekleerlingen van De Meerpaal Academie helemaal niets!

> lees meer

Werk aan je eigen muzikale verhaal

Muziekleerlingen hebben het misschien al gemerkt. Op de muziekafdeling werken we met ingang van dit seizoen met nieuwe rapporten. Deze bieden veel meer ruimte aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met je docent denk je na over wat jij graag wil bereiken in de komende periode. Aan het eind bekijk je samen met je docent in hoeverre je de doelen hebt behaald en bedenk je nieuw repertoire om aan te werken. Zo ontvang je geen lijst met v’tjes, maar effectieve feedback waarmee je aan de slag kunt om je eigen muzikale verhaal te vertellen.

Vrijwilligers gezocht!

De Meerpaal Academie zoekt vrijwilligers voor verschillende projecten. Voor de kunst- en cultuurlessen die De Meerpaal Kunstwerkplaats op de scholen uitvoert, zoeken we een vrijwillige chauffeur die de lespakketten kan rondbrengen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar iemand die het wassen, drogen en opvouwen van de kostuums en promotiekleding op zich wil nemen. De Meerpaal heeft alle middelen tot haar beschikking. Uiteraard krijg je er een leuke tegenprestatie voor terug! :) Meer informatie vind je terug via onderstaande link.

> lees meer
Warm aanbevolen
za 10 okt Toneel
  Susan Visser en Eric Corton
 
  20:15 uur | Grote Zaal | v.a. € 25,00
do 15 okt Dans
  Isabelle Beernaert (try-out)
 
  20:15 uur | Grote Zaal | v.a. € 35,00
zo 22 nov Familie / Jeugd / Special
  All that Jazz 14.30 uur
 
  14:30 uur | Grote Zaal | v.a. € 13,00
zo 22 nov Familie / Jeugd / Special
  All that Jazz 20.00 uur
 
  20:00 uur | Grote Zaal | v.a. € 13,00
Cursussen
Music Production
Produceer je eigen hit!
   
  Korte cursus
Auditie- en presentatietraining
Overtuig je publiek of jury binnen no time!
   
  Korte cursus
Modern Contemporary (9+)
Ontwikkel je kracht, lenigheid en creativiteit!
   
  Korte cursus
Basgitaar
Leer alles over lage en onmisbare klanken!
   
  Jaarcursus, Korte cursus
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©