Weight Watchers Weight Watchers
Nieuwsbrief
21 februari 2017

Sporten en toch niet afvallen?

Je gaat naar pilates, volgt een spinningles en gaat meerdere keren per week wandelen. Het getal op de weegschaal weigert echter om in de gewenste richting te veranderen. En je denkt: "Aangekomen, terwijl ik aan sport doe? Geweldig, dan kan ik het net zo goed laten!"

Herken je dit probleem en wil je weten hoe dit kan? We vroegen het aan sportdeskundige Sabine Puhl. Zij heeft dit fenomeen voor ons onder de loep genomen en legt uit hoe dit kan gebeuren.

Lees verder

RECEPT │
Lasagne met tartaar

Lasagne is een van de grote favorieten uit de Italiaanse keuken. En tijdens het afvallen kun je dit heerlijke gerecht gewoon blijven eten. Je maakt dit klassieke gerecht dan wel helemaal zelf, dus zónder pakjes en mét tartaar en magere kaas. De hele familie zal zijn vingers opeten bij deze lasagne! Buon appetito!
Lees verder

SUCCESVERHAAL |
"Ik heb de juiste balans gevonden"

Marjan was haar hele jeugd al stevig en werd op school vaak gepest met haar gewicht. Toen ze na haar zwangerschappen de 97 kilo bereikte was de maat vol voor Marjan. Er moest iets gebeuren aan haar overgewicht. Ze startte op 1 januari met Weight Watchers en viel in 11 maanden 30 kilo af.
Lees verder

SPOTLIGHT |
Facebook

Wist je dat Weight Watchers Nederland ook een eigen Facebookpagina heeft met meer dan 48.000 volgers? Je maakt hier kennis met Weight Watchers en vindt er inspirerende berichten, motiverende video's en ervaringen van onze volgers. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje.
Lees verder
Webshop App
Facebook Twitter Youtube Instagram
Registreren | Afmelden | E-mail instellingen | Privacy Policy
Je bent aangemeld als B13E0C273E@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2017 Weight Watchers International, Inc. © 2017 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden. Weight Watchers en SmartPoints zijn merken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door WeightWatchers.nl B.V. en Weight Watchers Netherlands B.V.
WeightWatchers.nl B.V. | Bijster 12, 4817 HX Breda
<