Bericht van de curator van Perry Sport, AktieSport en Sprinter Nederland

Geachte heer, mevrouw,

Zoals u wellicht weet is Sports Unlimited Retail B.V., waar Perry Sport, AktieSport en de Nederlandse winkels van Sprinter Sports onder vallen, onlangs failliet verklaard. Ik ben daarbij door de rechtbank tot curator benoemd.

Een deel van de winkels zullen in de toekomst verder gaan als onderdeel van Sports World The Netherlands B.V. en de naam “Sports World” gaan voeren. Sports World is onderdeel van de Fraser’s Group. Sports World zou graag uw klantprofiel en de daarin opgenomen persoonsgegevens – zoals bekend bij Sports Unlimited Retail B.V. – overnemen. Klik hier om te lezen om welke persoonsgegevens het gaat.

Het doel van het overnemen van deze gegevens is dat Sports World enkele keren per maand een e-mail nieuwsbrief met promoties kan versturen. Ik ben door Sports World gevraagd om het volgende bericht met u te delen:

"Via onze e-mailnieuwsbrief kunnen wij u een scala aan aanbiedingen en promoties aanbieden, exclusief op maat gemaakt voor u. Met meer dan 50.000 stijlen binnen handbereik en dagelijkse merkaanbiedingen tegen een zeer lage prijs, is het geen probleem om iets voor u te vinden!"

Toestemming overdracht
Om uw (persoons)gegevens te kunnen overdragen, zodat Sports World deze kan gebruiken voor de genoemde doeleinden, heb ik als curator en heeft Sports World uw toestemming nodig. Door middel van onderstaande knoppen kunt u aangeven of u ermee instemt dat uw (persoons)gegevens aan Sports World worden overgedragen of niet.

Als u binnen vier weken na de ontvangst van deze e-mail nog geen keuze heeft gemaakt, zullen uw gegevens niet worden overgedragen en worden vernietigd.

Als u wilt weten wat Sports World met uw gegevens doet, bekijk dan het privacybeleid van Sports World.

Met vriendelijke groet,

Mr. C. van de Meent,
Curator