Waarom u het Havendebat Rotterdam niet mag missen
Is deze mail niet goed zichtbaar?
Bekijk 'm in uw browser.
Beste havenprofessional,

Hoe aantrekkelijk is de Rotterdamse haven nog voor nieuwe bedrijven? De aanwas valt tegen de laatste tijd en blijft dat zo? Corona, stikstof, Brexit, het fiscaal klimaat - het zijn allemaal onzekere factoren. Moeten we somberen, niet 'lullen maar poetsen', of bieden deze ontwikkelingen ook kansen? We gaan erover debatteren tijdens het Havendebat Rotterdam op woensdag 9 december vanaf 14.00 uur. In onderstaande video heb ik een persoonlijke boodschap voor u.
 

Maak kennis met de debaters

Zoals u van ons gewend bent is de lijst met debaters groot. Vanuit alle gelederen is er vertegenwoordiging. Een tipje van de sluier: namens de werkgevers komt Ingrid Thijssen, namens het Havenbedrijf Allard Castelein en namens 'de politiek' Caroline Nagtegaal. Maar ook het bedrijfsleven is er in de personen van Cuno Vat (Neele-Vat) en Michel van Dijk (Van Berkel Logistics). Vanuit de wetenschap schuift Bart Kuipers (Erasmus Universiteit) aan. Bekijk hier wie er nog meer deelnemen.
 

We zenden het debat live uit vanuit onze nieuwe studio in hartje Rotterdam. Via de chat en door te reageren op de stellingen kunt u ook uw stem laten horen. Enthousiast geworden? Meld u dan nu aan.
 

De toekomst van de haven ligt in uw handen. Kom naar het Havendebat en laat uw stem gelden. Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,


Jan Pieter Rottier
Dagvoorzitter
janpieter.rottier@nieuwsbladtransport.nl

 

Partner

 

 

Sponsoren

 

 
Havendebat Rotterdam wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport, een uitgave van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Beheer uw emailvoorkeuren | Geen mails meer ontvangen over het Havendebat Rotterdam 2020. Schrijf u uit.