Waarom je nooit advies moet geven | Overprikkeling de baas
Management Support
| Online versie
Hybride werken in vijf stappen
Hybride werken in vijf stappen
De nieuwe realiteit is… hybride werken! Niet meer plaatsgebonden, maar aangepast aan de activiteit die je gaat doen, alleen of samen, synchroon of asynchroon. In de volgende vijf stappen leg je de basis voor hybride werken.
(advertorial)
alt
Nieuw hotel in Rotterdam
Postillion Convention Centre Rotterdam breidt uit. Met maar liefst 168 hotelkamers wordt deze locatie nog aantrekkelijker voor zakelijk reizigers die een meeting, congres of beurs bezoeken. Vanaf 2 april vind je alles onder één dak voor een inspirerende ontmoeting of brainstorm.
Waarom je collega’s nooit advies moet geven
Je ziet collega’s worstelen met deadlines en een volle inbox. Zelf weet je jouw werk slimmer te organiseren, maar als je jouw advies deelt, lijkt dat niet te beklijven. Wat kun je beter doen als je iemand wilt helpen?
Lees verder >
Overprikkeling de baas: 
3 tips voor rust in je brein
We multitasken erop los, terwijl we weten dat het niet efficiënt is en ook nog slecht voor ons brein. Psycholoog en coach Gerda Bos vertelt hoe je een overbelast brein herkent en geeft drie tips om erger te voorkomen.
Lees verder >
Vibemanagement
Vibemanagement
Mensen die met plezier werken zijn gemotiveerder én presteren beter. Maar hoe zorgen we voor die broodnodige gezamenlijkheid om loyaliteit en verbinding te creëren als we veel op afstand werken? Leer tijdens deze training hoe jij bijdraagt aan die positieve vibe op het werk.
HR in de praktijk
HR in de praktijk
Wil jij je ontwikkelen in het HR-vakgebied? Leer alle aspecten op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom en ontwikkeling van medewerkers tijdens deze training. Maak kennis met de harde HR-zaken en de zachte kanten en leer deze te combineren. 
Pieter Frijters had ooit spreekangst. Nu leert hij anderen hoe het moet
Je kunt echt van spreekangst af komen. Maar: "Iedere poging om jezelf onder controle te krijgen, zorgt er juist voor dat het tegenovergestelde gebeurt." Maak kans op zijn boek!
Lees verder >
Volg ons op sociale media
LinkedIn Facebook Instagram Twitter
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright