Hey ,

Wil jij GRATIS leren van ondernemers zoals Mark Bongers, Martin van Kranenburg, Veronique Prins, Youri Meuleman én ondergetekende? Op vrijdagochtend 5 juli ben ik op het Mailblue LIVE event en geef ik een sessie over winstgevende funnels.

En jij kunt online aanhaken! Ga er maar goed voor zitten, want deze dag krijg je casestudies, voorbeelden uit de praktijk en talloze tips voor je marketing en business.

Claim hier direct je gratis ticket >>>

Ik ga je meenemen in hoe je van bezoekers naar trouwe klanten gaat met slechts een paar pagina's. Ik zal inzoomen op de meest effectieve marketingstrategieën die je vandaag nog kunt toepassen.

Maar ook de andere sprekers hebben gave sessies voor je klaarstaan. Allemaal topondernemers die jou alles kunnen leren over emailmarketing, adverteren op social media, hoe je de #1 in jouw markt wordt en hoe je van ChatGPT kunt inzetten om veel betere teksten te schrijven voor je website.

Heb jij jouw doelen nog niet gehaald dit jaar? Dan wil je dit echt niet missen!

Klik hier om je direct gratis aan te melden >>>

BONUS: Funnel training van mij

Meld jij je gratis aan voor Mailblue Live? Dan heb ik nog een verrassing. Je krijgt dan een extra Funnel sessie van mij cadeau. Deze training leert je hoe jouw ideale marketingfunnel zou moeten werken en uit welke onderdelen die moet bestaan.

Alleen al voor de bonus zou ik die gratis aanmelding dus doen, haha ;-)

Zie ik je 5 juli?

Vriendelijke groet,
Martijn van Tongeren

PS: Kun je er niet de hele dag bij zijn? Geen zorgen, er zijn opnames achteraf beschikbaar. Dus blokkeer vast je agenda, want 5 juli is het tijd om je business een upgrade te geven.

 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op onze mailinglijst via een e-book of één van onze trainingen.

Wil je nooit meer een e-mail van ons ontvangen?

Uitschrijven

NB: Je schrijft je hiermee uit voor onze volledige mailings. Don't do it ;-)

Onze mails worden verzonden vanuit het Plug&Pay hoofdkantoor:
IMU BV, Newtonlaan 281, 3584 BH Utrecht, The Netherlands