Hoe kun je een nog groter feest maken van de aankomende lente en de heerlijk warme dagen? Met een GRATIS 250ml douchegel vanaf €20 aan aankoopen gedurende 4 dagen! Je kunt kiezen tussen de oriëntaalse Argan en de exotische Moringa, voor welke bezwijk jij?
Bekijk online | Uitschrijven
MET DE CODE MORINGAGEL
ALLEEN VAN 20/4 TOT EN MET 23/4 SPRING FESTIVAL 1 DOUCHEGEL VAN 250ml GRATIS vanaf €20 aan aankopen*
IK GA NAAR DE WINKEL
IK GA SHOPPEN
MET DE CODE ARGANGEL
                            
ONLINE I MOBILE I IN-STORE
KLANTENKAART I CONTACT
ENRICH NOT EXPLOIT
©2017 THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC
GEREGISTREERD HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC ™ EEN HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
*Aanbieding geldig van 20 tot en met 23 april 2017, ook op de site van The Body Shop. Profiteer van een gratis 250ml douchegel (keuze uit 2 soorten) bij elke aankoop of aankopen vanaf €20. Aanbieding eenmaal per transactie geldig en zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding vervangt en annuleert alle andere aanbiedingen en is dus niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De nieuwe producten (zie de lijst in de algemene voorwaarden of opvraagbaar aan de kassa) doen niet mee en gelden dus niet voor de €20 euro aan aankopen. Aanbieding geldig online met de code ARGANGEL(voor de argandouchegel) en MORINGAGEL (voor de moringa douchegel). Zolang de voorraad strekt. Maximaal 5 transacties per persoon per dag. Maximaal 10 dezelfde producten per dag per persoon.
Wilt u uw gegevens wijzigen, klik dan hier. Wilt u geen e-mails meer ontvangen, klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice op nummer 010-714 54 80 of stuur een email klantenservice.nl@thebodyshop.com.
The Body Shop® behoudt zich het recht voor om tijdens de actieperiode aanbiedingen of de looptijd van aanbiedingen te wijzigen. Duidelijke vergissingen of fouten in deze nieuwsbrief binden The Body Shop Benelux B.V. niet.