Introductie door Astrid Pol
 
Header Nieuwsbrief

Februari 2019     
Spring uit je kooi!

De lente wordt luid en duidelijk aangekondigd.
Het opent iets wat zorgt dat wat me vasthoudt op mijn werkplek aan de kant gaat om in de natuur te zijn. Zomaar ineens. Het maakt dat ik de vogels hoor, de rivier zie die voor mijn huis stroomt en vooral het leven in mijzelf voel. Het is er tijd voor!

Er is een onderstroom in ieder van ons, die er altijd is, en waar wij gehoor aan kunnen geven.
Zo luidt de Pulsar Quote van Jaap Voigt deze week. Wat een kunst om, telkens opnieuw, in te ‘tunen’ op die natuurlijke stroom. Voor je het weet zit je op je (bureau)stoel geplakt. Zodra je een eerste stap zet, komt het in beweging in je. En kan er echt iets veranderen.

Spring uit je kooi! Doe waar je aan toe bent en vlieg… nieuwe ruimte in. 
Bij Pulsar zijn er volop mogelijkheden om je daarin te bemoedigen deze lente. 
Je bent van harte welkom!

Namens het Pulsar-team,

Astrid Pol, trainingsadviseur en Pulsar-trainer

Inspiratieweek










Wakker jouw lente aan

Tijd om je vleugels uit te slaan? Waag de sprong en wakker de lente in jezelf aan in de Pulsar Inspiratieweek van 25 maart. “Rust en ruimte voor mijzelf in een prachtige omgeving. Mijn talent herkennen en opnieuw zien waar mijn kracht ligt,” is Karin's ervaring.
Ins










Dagopening 7-daagse

“Wie naar binnen kijkt, ontwaakt,” schrijft Carl Jung. Begin de lente én de dag goed met een fris oefenritme en doe vanaf woensdag 20 maart mee met de Dagopening 7-daagse. Zeven dagen lang ontvang je dagelijks een korte ochtend-meditatie van Marianne Broos. Meedoen is gratis.
Astr










Chatten met Pulsar

Je kunt vanaf nu ook chatten met Pulsar. Erg handig als je een snelle vraag hebt of als je telefoon leeg is en je achter de computer zit. Je klikt rechtsonder in het rondje om het gesprek te openen. De chat staat open als er bij Pulsar iemand achter de computer zit.

Leven










Handboek voor Talent

Jan de Dreu en Kees Gabriëls zijn trainers in het Pulsar Projectjaar. Van hun Handboek voor Talent verschijnt binnenkort de 9e druk. Dan kun je met recht spreken van een bestseller. Aan wie zou jij dit boek cadeau willen doen? Stuur je motivatie in en maak kans op een gratis exemplaar.


Deel met een vriend
 
VOLG ONS
 
 
 

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling, Runstraat 39, 3522 RG Utrecht, Netherlands
www.pulsarinspireert.nl

Afmelden bij Pulsar