LENTE!
JUISTE GROEPSREIS
De keuze voor de juiste groepsreis met singles kan nogal een uitdaging zijn. Het aanbod singlereizen is enorm! Dus welke vakantie past nou echt bij jou? Wij leggen het je uit in vijf stappen.
GELUK

Volgens onderzoek van Cornell University is er weinig wat zo bijdraagt aan ons geluksgevoel dan afreizen naar bestemming onbekend. Maar, zo blijkt: uiteindelijk zijn het niet de nieuwe ervaringen die het ‘m doen, maar is het onze houding tijdens een reis.

SOLO REIZEN

Tijd, zin en geld om op reis te gaan, maar niemand die met je mee kan? Dan ga je toch gewoon in je eentje op reis! Het is niet eng, niet moeilijk en al helemaal niet gek. Liesbeth Rasker, fervent soloreiziger, helpt je op weg in haar boek Solo reizen.

ONTSPAN

Heb je zin om tijdens jouw vakantie yoga- en meditatielessen te volgen? Ga dan mee op één van deze Ontspan & Relax vakanties. Tijdens deze reizen zijn altijd 12 yoga- en/of meditatielessen én een meditatieve wandeling inclusief. De yogalessen worden door professionele yogadocenten gegeven. Deze reis is geschikt voor beginners en gevorderde yoga beoefenaars.

VERBINDING

Voor kinderen is op vakantie gaan iets magisch. Als je ouder wordt zijn de zaken een beetje anders. Hoewel je nog steeds uitkijkt naar je vakantie, kun je niet optimaal genieten zoals je als een kind deed, omdat je takenlijst van alle taken die je moet uitvoeren voordat je vertrekt, je daarvan af houdt. Als je dan eindelijk op je bestemming aankomt, merk je dat je nog steeds aan het werk denkt, of aan de hondenoppas, of dat je iets bent vergeten.

FESTIVAL

Het liefst paraderen we deze zomer, al luisterend naar onze favoriete artiesten, over zoveel mogelijk festivalterreinen. Helaas wordt een dagje festival steeds duurder. De toegangsprijzen in zowel binnen- als buitenland stijgen ieder jaar weer een beetje en ook de festivalbiertjes worden er niet bepaald goedkoper op. Dit zijn de 40 populairste festivals van 2019!