SPROUT MEET / FORSTADSUDVIKLING / BEDRE BYGGESKIK 100 ÅR / CIRKULÆR ØKONOMI

3 years ago


Text only:

AKTUELT fra Bygningskulturens Hus


10.11.2015


Workshop / Sprout MeetHvad skal der til for, at landdistrikterne i fremtiden bliver gennemsyret af høj kvalitet, stærke fællesskaber, sunde virksomheder, seje ildsjæle, og de kønneste landskaber? Dansk Bygningsarv og DAC inviterer til Sprout Meet i morgen kl. 16-18.30.
Tilmeld her


Morgensamling


ForstadsudviklingDanske forstæder er unge i vestlig sammenhæng, og tolk-ningen har i årtier været dikteret af britiske og amerikanske dags-ordener.18. nov. kl. 8-9 frem-lægger museumschef på Forstadsmuseet og Ph.d Poul Sverrild sin forskning om dansk forstadsudvikling i et international og historisk perspektiv.Tilmeld her


Foredrag


Bedre Byggeskik 100 årBedre Byggeskik blev stiftet i 1915 som modvægt til industrialiseringen af byggeriet og formede den danske byggekultur på måder, som giver ekko i dag. 26. nov. kl. 13-16 fejrer Bygnings-kultur Danmark 100 året for bevægelsen med oplæg fra bl.a. Hans Peter Svendler, Mattias Tesfaye og Jens Thomas Arnfred.
Tilmeld her


VINTERAKADEMI 2016


CIRKULÆR ØKONOMIEr du kandidatstuderende eller nyuddannet, og har du interesse for bæredygtigt byggeri med fokus på den eksisterende bygningsmasse? Vinterakademi 2016 tilbyder en uges fokus intensiv læring om cirkulær økonomi i byggeriet. Du kan ansøge om optagelse fra 1. dec. 2015 - 1. februar 2016.
Læs mere


Borgergade 111
DK-1300 København K
www.bygningskulturenshus.dk
info@bygningskulturenshus.dk


Bygningskulturens Hus er en del af
Dansk Bygningsarv og støttet af Realdania


Send nyhedsbrevet videre | Afmeld nyhedsbrev


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019