Fiets - nieuwsbrief week 2 - 2018
Fiets

Voor alle ‘niet dertien in een dozijn’ fietsers

Spuiten en spullen: go custom!

Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Je kunt natuurlijk een complete fiets naar wens (laten) opbouwen, of gewoon met je onderdelen laten zien wie je bent. Denk aan handgeschilderde fietsschoenen, een zadel dat perfect bij je fiets past of een zelf gespoten frame. Alles kan, de enige beperkende factor ben je zelf!

Fiets

10 redenen om binnen te blijven

Indoor trainingsprogramma’s

Zwift heeft aan het indoortrainen een nieuwe dimensie toegevoegd. En dus vroegen wij ons af: wat valt er nog meer voor leuks te beleven op het gebied van online fietssoftware? En hoe helpt dat ons fit de winter door? Fiets bleef gezellig binnen en testte tien trainingsprogramma’s voor computer, tablet en telefoon.

Fiets

Bestel nu de nieuwe editie

Begin 2018 goed met de nieuwe Fiets!

We leven alweer twee weken in 2018. Het wordt een mooi jaar als het aan ons ligt, dus pakken we in de allereerste Fiets van 2018 flink uit. In de 114 pagina’s tellende januari-editie lees je bijvoorbeeld alles over betaalbare racefietsen, de voor- en nadelen van tubeless rijden, het WK veldrijden in Valkenburg en koolhydraatarme voeding.

Fiets

Meer klimmeters

Uitbreiding voor Zwift Londen

De diehard Zwift fans hebben het vast al gezien… Sinds afgelopen dinsdag is het virtuele rondje Londen uitgebreid met een extra lus. Leith Hill wordt aangedaan, één van de hoogste punten in Zuidoost-Londen. Daarmee heb je er een lekker klimmetje bij.

Fiets

Nu leverbaar!

Stages Dual vermogensmeter

We wisten al dat ze er aan zaten te komen, de Stages Power LR vermogensmeters. Vanaf gisteren zijn ze ook echt leverbaar. Nu dus niet alleen meer links meten, maar aan beide zijden... Alleen voor Shimano op dit moment.

Fiets

Knappe verschijning

Nieuwe Canyon fietsen voor Movistar

Geen groen met donkerblauw meer voor Team Movistar. In 2018 rijdt het Spaanse team met van donker naar licht verlopend blauw en witte logo’s, net als in de kleding. De renners, waaronder de van Sky overgestapte Mikel Landa en oude bekenden als Quintana en Valverde,  worden verwend met splinternieuwe Canyon fietsen.

Fiets

Startsein nieuw fietsseizoen

Velofollies 2018

Na 11 succesvolle edities hoeft Velofollies nauwelijks nog voorgesteld te worden. Aan de start van het nieuwe fietsseizoen is het dé plek voor ruim 300 exposanten om hun nieuwste modellen te tonen op ruim 40.000 m² beursoppervlakte. Racefietsen, mountainbikes, city bikes, e-bikes, hybrides… je vindt ze er allemaal, net als een scala aan workshops, een testparcours, ploegvoorstellingen, interviews en meet & greets. Kom op 19, 20 of 21 januari naar de Kortrijk Xpo - België.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer