Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Sneller schakelen

Nieuw: SRAM Red Etap AXS

SRAM introduceert de nieuwe Red Etap AXS groep. Een flinke update van een SRAMs high-end draadloos schakelende groepset. We gingen er al mee op pad. Met 'wegwerp cranksstellen' met bijzondere tandwielverhoudingen en ingebouwde vermogensmeter. En met een unieke ketting, cassettes met een 10(!) en een nieuwe chip voor sneller schakelen. We probeerden al het nieuws uit en trokken onze conclusies. 

Fiets

Léon van Bon test

Chapter2 Tere

Léon speurt graag op Instagram om leuke merken te ontdekken. Een coole uitstraling met een ogenschijnlijke topkwaliteit is waar hij vaak voor valt. Dat was ook het geval bij deze Chapter2 Tere. Toen hem werd gevraagd deze fiets te testen was hij daarom gelijk enthousiast. Een nieuw, redelijk onbekend merk, met een goede uitstraling, daar is hij altijd voor te porren. Maar maakt de Tere zijn coole uitstraling in de praktijk waar? Dat lees je in de review van Léon.

Fiets

draadloos op de mtb

Nieuw: Sram Eagle AXS

SRAM kwam niet alleen met een nieuwe Red Etap groep. Ook op de mountainbike kun je nu kiezen voor draadloos schakelen. Met de nieuwe Eagle AXS groep. Kort door de bocht een groepset met dezelfde functies en eigenschappen als de huidige Eagle XX1 en X01 groepen maar dan met Etap technologie. Rob kon de groep al aan de tand voelen tussen de cactussen in The States. Inclusief een draadloze dropperpost!

Bike MOTION, Limburgs Mooiste of toch korting?

Bij Fiets kies je jouw eigen cadeau! Kies je nu voor een half jaar abonnement dan krijg je óf twee tickets voor de Bike MOTION 2019, één startbewijs voor Limburgs Mooiste 2019 of gewoon een fijne korting. Sluit jij aan bij ons peloton?

Fiets
Fiets

Keuzestress

Nieuwe fietsen met AXS

Het is momenteel niet moeilijk een reden te bedenken om je spaarvarken kapot te slaan. De nieuwe Etap groep is los en daarmee wordt er direct een heel blik nieuwe superbikes opengetrokken. SRAM heeft het duidelijk op een akkoordje gegooid met verschillende fietsen leveranciers om massaal hun nieuwe paradepaardje in de markt te zetten.

Alle grote merken hebben hun topframe opgetuigd met het ‘nieuwste van het nieuwste’. We maakten een mooi overzicht met de dikste fietsen die zijn afgemonteerd met de nieuwe groepset. Van de Koga Kimera Prime naar de Pinarello Dogma F10. En van een fraaie Rose X-Lite tot een gelimiteerde uitgave van de Giant Propel. De ene fiets is nog mooier dan de ander. Prijzen laten we achterwege, gewoon lekker plaatjes kijken en wegdromen is het motto.

Fiets

advertorial

Roadbike Holidays

Ben je inmiddels helemaal klaar met dat sombere en koude weer hier? Droom je, als je weer eens door de ochtendspits aan het ploeteren bent, van zon, aangename temperaturen en eindeloze racefietskilometers? Dan heeft Roadbike Holidays de oplossing. In hun Spaanse fietsstations op Mallorca en in Alicante kun je de somberte van de Nederlandse winter achter je laten. Of je nu kiest voor ‘Philipp's Bike Team’ op het fraaie Mallorca of voor ‘Costa Blanca Fietssport’ op de minstens zo mooie Witte Kust, in beide gevallen kunnen je zeker zijn van perfecte, op maat gesneden service. Zoals een ruim en veelzijdig aanbod van hoogwaardige racefietsen, prachtige routes (mét begeleiding!) en comfortabele hotels. Afhankelijk van je wensen boek je een kant en klaar pakket of kies je juist voor een individuele invulling. Wat je ook wilt, bij Roadbike Holidays is jouw racefietsvakantie in goede handen!

Fiets

getest

Assos Mille GT Jacket

Dit lichte Assos Mille GT Jacket is gemaakt om in de koudste winterdagen zijn mannetje te staan. Miezert het en kleuren je tenen blauw van de kou? Dit jack maakt je rit comfortabel, althans: dat zegt Assos. Dat wilden we zelf wel eens ervaren. De voorkant van de jas is gemaakt van hydrofiel membraan en het thermische TwinDeck. De achterzijde heeft bij de bovenrug drielaagse bescherming en mede door de aan de kraag vastzittende nekwarmer is dit inderdaad een lekker warm jack.

Fiets

DVV Trofee

Van der Poel op jacht naar eindwinst

Voor Mathieu van der Poel kan het seizoen eigenlijk niet meer stuk, maar toch staan er nog belangrijke wedstrijden op het programma. Zaterdag kan hij zich in Lille verzekeren van de eindwinst in het DVV-klassement. Na zijn off-day op de Koppenberg leek hij de DVV Trofee op zijn buik te kunnen schrijven, maar na een knappe inhaalrace staat hij met nog één wedstrijd te gaan riant aan de leiding. Toon Aerts staat op 58 seconden en heeft in Lille een wonder nodig om Van der Poel nog van de troon te stoten.

Fiets

Perfect voor de koude winterdagen

La Machine x Fiets

Samen met La Machine hebben we het perfecte item voor de koude winterse dagen voor je klaar liggen. Je koopt de unieke It's in the stars sweater van Fiets en La Machine voor slechts €59,95!

Toon je passie en draag 'm met trots!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer