27 januari 2017

“Sta open voor BIM, het is niet eng”

Ferry Kamerman is projectengineer BIM bij Sweegers en de Bruijn. Dit installatie- en adviesbureau verzorgt het ontwerp van alle gebouwgebonden technische installaties van de babymelkpoederfabriek Danone in Haps. Kamerman vertelt over zijn ervaringen met BIM.
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
1 min
Elektrotechnische installaties voor mouterij
1 min
Ingetogen verlichting beperkt impact Centrale As
1 min
Gedore Technag en Sortimo werken intensiever samen
2 min
Installateur test installatiescan voor scholen
Bekijk al het laatste nieuws
Partnernieuws
BIM-project: Brandweerkazerne Loosdrecht
Wie in de toekomst voorop wilt lopen, stapt over op BIM. Opdrachtgevers vragen vaak om BIM en werken met Revit levert installatiebureaus extra projecten op. Dit geldt ook voor Hoffman Elektro. Het bedrijf ging in 2012 met BIM aan de slag en heeft inmiddels mooie BIM-projecten lopen, waaronder de gloednieuwe Brandweerkazerne in Loosdrecht.
Waarom 3D-content essentieel is voor Mitsubishi Electric
Bijna 100 jaar geleden begon Mitsubishi Electric als een Japanse fabrikant, tegenwoordig bedient de multinational wereldwijd klanten in een groot aantal sectoren. De fabrikant heeft een duidelijke missie: innovatieve technologieën in de maatschappij brengen om zo een betere toekomst te creëren. Om de producten en diensten continue te blijven verbeteren is het essentieel in te spelen op veranderde klantbehoeften en trends.
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Gawalo
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens