img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

In gesprek met Derk Bolt en Michel Bol

Van Spoorloos presentator Derk Bolt verscheen onlangs zijn boek Ontvoerd; het complete verhaal, over zijn ontvoering in Colombia. De rechterhand van Derk Bolt is de Almeerse schrijver Michel Boll die zijn nieuwe roman Kalm blijven presenteert. Beide schrijvers worden geïnterviewd door Radio 2-presentator Bert Haandrikman met na afloop een meet en greet en signeersessie in het nieuwscafé. Op woensdag 13 december om 20.00 uur in bibliotheek Stad.
img
Lees verder
img

Staking? Kom naar de bieb!

Op dinsdag 12 december staken de leraren van de basisscholen. Grote kans dus dat je kinderen die dag niet naar school kunnen. Kom dan naar de bieb, want wij organiseren die dag een aantal leuke activiteiten! Zo kun je een workshop LEGO StoryStarter volgen, de film Midden in de Winternacht bekijken en spelletjes doen. Meer weten? Lees dan verder!
img
Lees verder
img

Innoveer je met ons mee?

De bibliotheek is druk bezig met de doorontwikkeling van Biblyo, onze blogsite. En daarom willen wij graag feedback van onze gebruikers, jullie dus. Wil jij als een van de eerste klanten zien hoe Biblyo 2.0 eruit komt te zien en innoveer je graag met ons mee? Stuur dan een e-mail naar communicatie@denieuwebibliotheek.nl, dan krijg je exclusieve toegang tot Biblyo 2.0!
img

Programmeer je eigen kerstgame met 21Toolkit!

Bij 21ToolKit kun je deze maand je eigen kerstgame programmeren! Hoe cool is dat? Kerstbomen, cadeautjes, een kerstman met zijn lievelingsboek? Jij verzint wat er allemaal in jouw game komt. Op 9 december in Buiten, op 13 december in Poort. Bekijk de kinderagenda voor tijden en kaartjes.
Lees verder
img

Biblyo top 3

Dit zijn deze week de meest gelezen artikelen op Biblyo! 1. In gesprek met Derk Bolt en Michel Boll van Vera Halleriet
2. Weg van jou, de leukste romantische komedie van het jaar, is in het nieuwe filmhuis te zien! van Heleen Aalpol-Klaver
3. Haal je eigen kerstboom uit het bos en DIY kerstmarkten! van Frouke Klazes
Tot volgende week!
Lees verder
img

Film: Weg van jou

Weg van jou steekt met kop en schouders boven het enorme aanbod van Nederlandse romantische komedies uit. Prachtig camerawerk, een fraai plot en grappige verwijzingen naar ontwikkelingen in de Randstad. Op 9, 12 en 13 december. Leden € 7,50, niet-leden € 9,-.
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden