Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
26 juni 2018
Staatssecretaris: besluiten online publiceren
 

Besluiten van gemeenten moeten voortaan online gepubliceerd worden, in plaats van in dagbladen en de lokale huis-aan-huisbladen. Knops heeft een wetsvoorstel daartoe gepubliceerd.

 
Lees meer
 
Amsterdamse subsidie voor elektrische taxi’s
 

Amsterdam ontvangt een half miljoen euro van het Rijk om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren. Dat bedrag gaat de gemeente verdubbelen voor een subsidieregeling voor elektrische taxi’s.

 
Lees meer
 
Advertorial
Whitepaper Omgevingswet
 

De invoering van de Omgevingswet is een van de grootste wetgevingsoperaties aller tijden. In een whitepaper belicht SC de stand van zaken: wat moet er nog gebeuren voordat de wet in 2021 in werking treedt, en gaat dat allemaal lukken? Download de gratis whitepaper.

 
Download
Zes gemeenten onderzoeken IJslands preventiemodel
 

Verschillende gemeenten gaan samen met onder meer het Trimbos-instituut onderzoek doen naar de toepassing van het IJslands preventiemodel. Dit stimuleert jongeren gezondere keuzes te maken.

 
Lees meer
 
Westerveld wil pilot opruimen zwerfvuil uitbreiden
 

Tien verenigingen in Westerveld houden samen tegen betaling 90 kilometer berm schoon. Inmiddels hebben ze al 1134 kilo afval uit de bermen gehaald. De gemeente ziet de pilot als een succes en wil uitbreiden.

 
Lees meer
 
Zes tips voor werken bij tropische temperaturen
 
Lees meer
 
Opinie | ‘Hé tech (en stedenbouwer), praat eens normaal’
 
Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com