Nieuwsbrief van 26-9-19 7:15:15
Online bekijken

Stabiel dakterras in schitterende grijs- of natuurtinten!

Zoontjens introduceert nieuwe kleurlijnen Dreentegel® en Drenoliet®

Met de Dreentegel® of Drenoliet® en bijbehorend systeem ben je verzekerd van een mooi en stabiel dakterras. Binnen het assortiment Dreentegel® en Drenoliet® is er nu keuze uit twee verschillende kleurlijnen: Grey Look en Nature Look. Kies de kleur die past bij de gewenste uitstraling of maak een combinatie.

StoColor Climasan zuiverende binnenmuurverf elimineert geuren en schadelijke stoffen

StoColor Climasan is een binnenmuurverf die de lucht zuivert van schadelijke en onaangename geuren. De eerste en enige binnenverf die niet UV-licht nodig heeft: conventionele binnenverlichting is voldoende om het reinigingsproces in gang te zetten. Resultaat: een aanzienlijk betere luchtkwaliteit; zelfs in zwaar belaste ruimtes.

Duurzaam kozijnsysteem met geïntegreerd toprooster scoort hoog op water- en winddichtheid

Het RT 72 Reflex raamsysteem van Kawneer in combinatie met het Invisivent NL raamventilatierooster van Renson is uitgebreid getest door SKG-IKOB. De totaaloplossing van duurzaam raamkozijn met toprooster scoorde hoog op wind- en waterdichtheid. Deze kwaliteitsgarantie beantwoordt aan de wens van de markt om potentiële lekken van kozijnen in combinatie met ventilatieroosters te verminderen.

GevelFix-IN nu ook standaard in RAL-7016 leverbaar

De GevelFix-IN van Tilmar is een RVS inzetrooster voor makkelijke en flexibele plaatsing in bestaande openingen in gevels. Voor projecten kan het rooster in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd. In de praktijk is gebleken dat de RAL-kleur 7016 erg veel toegepast wordt. Daarom houdt Tilmar deze kleur standaard op voorraad.

SMARTPLY ULTIMA: nieuwe generatie OSB4-plaatmateriaal

MEDITE SMARTPLY brengt met SMARTPLY ULTIMA een nieuwe generatie OSB4-plaatmateriaal. Het materiaal wordt vervaardigd zonder toegevoegde formaldehyde en geldt als vochtbestendige OSB4-plaat. SMARTPLY ULTIMA leent zich bij uitstek voor veeleisende toepassingen in de prefab- en bouwsector.

Akoestiek - meer over geluidabsorptie

In openluchttheaters zijn de acteurs vaak zonder versterking tot op de achterste bank verstaanbaar. In collegezalen echter, is juist het omgekeerde het geval waarin het geluid niet zo ver moet dragen om nog verstaanbaar te zijn. Materiaal met een structuur die het geluid absorbeert komt dan van pas. In vaktermen: reduceert de nagalmtijd.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.