ELF Voetbal nieuwsbrief van 26-11-2019
Stand van zaken in de Champions League-poules

Vijfde ronde! Drie clubs hebben zich al geplaatst, een heel legertje van Europa’s topploegen gaat dinsdag en woensdag proberen om zich ook bij de laatste zestien van de Champions League te scharen. ELF Voetbal zet voor u de stand van zaken in alle acht de poules in het miljardenbal keurig op een rijtje.


Lees verder
Zo presteerden de Europese opponenten van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV dit weekend

Ajax, PSV en AZ wisten dit weekeinde een overwinning te boeken, terwijl Feyenoord genoegen moest nemen met een gelijkspel. Nu worden de pijlen van de Nederlandse topclubs gericht op de Champions League en Europa League. Maar hoe verging het de Europese tegenstanders dit weekend eigenlijk?

Lees verder
Interview Marco Bizot: “Nieuwe stadion ziet er fantastisch uit zonder dak”

En weer de nul! AZ-doelman Marco Bizot hield zijn hok nog maar eens schoon, voor de zesde wedstrijd op rij. Bizot is de minst gepasseerde Eredivisiekeeper. AZ kreeg er maar acht om de oren, waarvan de helft in het ‘ongelukje’ tegen sc Heerenveen. Geen wonder dat in de catacomben van de Galgenwaard een opgewekte doelman verscheen!

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Michel Vlap; van miljoenenaankoop naar bankzitter bij RSC Anderlecht

Michel Vlap liet sc Heerenveen afgelopen zomer achter zich voor een avontuur bij RSC Anderlecht. De middenvelder begon als basisspeler bij de Belgische topclub, maar speelt inmiddels nauwelijks nog een rol van betekenis in het Lotto Park.

Lees verder
De nood wordt maar hoger en hoger bij het Genoa van Lasse Schöne

Toen Lasse Schöne afgelopen zomer bij het Italiaanse Genoa tekende, wist hij in principe waar hij aan begon. Een fantastische club in een fantastische competitie, maar ook een club die nooit bovenin meedoet, die vorig seizoen zelfs nog zeventiende eindigde. Met een beetje pech eindigt de club nu vlak ónder de degradatiestreep.

Lees verder
Waarom de rollen van Dele Alli en Christian Eriksen elkaar gaan inruilen

Een langdurig contract bij Tottenham Hotspur is momenteel een basisplaats als aanvallende middenvelder waard. Dat pakt slecht uit voor Christian Eriksen. Coach José Mourinho beloont degene met het meeste toekomstperspectief namelijk met speeltijd.

Lees verder
In beeld: de succesvolle rentree van José Mourinho in de Premier League

Nadat hij eerder in Engeland actief was bij Chelsea en Manchester United, keerde José Mourinho zaterdagmiddag officieel terug in de Premier League. Met zijn nieuwe werkgever Tottenham Hotspur won hij de Londense derby tegen West Ham United met 2-3. Dat leverde natuurlijk fraaie plaatjes op.

Lees verder
Bergwijn, Honda en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 14

Speelronde nummer 14 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende spelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend.

Lees verder
Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach21-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Freiburg SC21-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Bayern München21-12-2019
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Paris Saint-Germain - Amiens SC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Arsenal FC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com