Beste relatie
Star Clippers heeft onlangs zijn nieuwe reizen bekend gemaakt voor 2019/2020. Dit is een aanbod van prachtige, nieuwe bestemmingen. Bestemmingen die ideaal zijn om al zeilend te ontdekken met een windjammer.

Borneo is wellicht een van de nieuwe bestemmingen die het meest in het oog springt. Innoverend is de Griekse eilandenroute langs alle filmlocaties van de film ‘Mamma Mia’. Naast de bestaande zeilcruises in de Middellandse Zee, de Caraïben en Zuidoost-Azië zijn er nu ook extra cruises via het Panamakanaal, samen met enkele nieuwe bestemmingen in de regio. Niet te vergeten: de sensationele zeilovertochten van de Atlantische Oceaan.  
 
Borneo - toegevoegd aan de bestaande Zuidoost-Azië routes naar Maleisië, Thailand en Indonesië - is perfect voor elke ontdekkingsreiziger. Het is de thuishaven van veel culturen, heeft een kleurrijke lokale keuken en een exotische fauna. Denk maar aan de orang-oetan, het nevelluipaard en de Irrawaddydolfijn. Borneo staat eveneens bekend voor de stranden en het tropische regenwoud met zijn enorme biodiversiteit.
De nieuwe 10- en 11-nachten cruises tussen Kota Kinabalu, Borneo, en Singapore vertrekken in mei en oktober 2019. Prijzen zijn er vanaf 2.815€ per persoon in een buitenhut, inclusief alle maaltijden aan boord en sport-faciliteiten. Er is daarbij ook nog een vroegboekkorting van 20% indien u boekt voor 31 januari 2019.

Skiathos en Skopelos zijn de Griekse Eilanden waar de film Mamma Mia werd opgenomen. Deze twee eilanden zijn nu voor de eerste keer geïntegreerd in een nieuwe 7-nachtencruise vanuit Piraeus, met vertrek op 18 mei, 8 en 29 juni en 17 augustus 2019. Naast Skiathos en Skopelos gaat de viermaster Star Flyer voor anker in Dikili, Turkije en eilanden als Limnos en Poros. Prijs vanaf 2.110€ per persoon in een buitenhut, inclusief alle maaltijden aan boord en sportfaciliteiten. Nog goedkoper met een vroegboekkorting van 10% indien u boekt voor 31 januari 2019.
 
Op zoek naar andere routes? In de nieuwe brochure van Star Clippers vindt u cruises in landen als Thailand, Singapore, Maleisië en Indonesië, en in gebieden als de Middellandse Zee of de Caraïben. Niet te vergeten zijn de oceaanovertochten en de doorsteek van het Panamakanaal. Onderweg geven experts uitleg over gezondheid, fitness, gastronomie, wijn en cultuur.

De Royal Clipper zal daarnaast tijdens de Grand Prix Formule 1 van Monaco in de baai van Monte Carlo voor anker gaan op 26 mei 2019. Deze cruise vertrekt vanuit Cannes. Er wordt gezeild langs de Franse en Italiaanse kust, inclusief eilanden als Sardinië, Elba en Corsica. Prijs vanaf 2.310€ pp in een buitenhut, inclusief alle maaltijden aan boord, en een vroegboekkorting van 10% indien u boekt voor 31 januari 2019.


Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw Star Clippers cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Cruise overzicht Star Clippers
Westelijke Caribbean Cruise
exclusief vluchten & transfers
Ontdek de mooiste plekjes van de Caribbean met deze 8 daagse zeilcruise vanuit St. Maarten. U reist naar tropische eilanden als Anguilla, Jost van Dyke, St. Kitts en St. Barts. Aan boord van de Star Flyer heerst een ontspannen sfeer. Tijdens het varen geniet u aan boord van de zon of helpt u mee met het hijsen van de zeilen? Aan u de keuze...
Boek online
Azie Cruise
exclusief vluchten & transfers
Reis met de Star Clipper vanuit Phuket naar diverse tropische eilanden. Wat dacht u van exotische namen als Koh Surin, Koh Rok Noi en ook het bekende Langkawi in Maleisie staat op het programman. 8 fantastische dagen om samen te genieten. Tip: verleng uw reis met een aantal stranddagen op Phuket.
Boek online
Reisduur:8 dagen

De Royal Clipper zal tijdens de Grand Prix Formule 1 van Monaco in de baai van Monte Carlo voor anker gaan op 26 mei 2019. Deze cruise vertrekt vanuit Cannes. Er wordt gezeild langs de Franse en Italiaanse kust, inclusief eilanden als Sardinië, Elba en Corsica.

Boek online
Bestemming:van Malaga naar Rome Reisduur:8 dagen
Vaar met de Royal Clipper in de meivakantie van Malaga naar Rome. De temperaturen zijn op zijn best en de wind zorgt er voor dat u optimaal kunt genieten van deze prachtige zeilcruise over de Middellandse Zee. U bezoekt de eilanden Ibiza, Mallorca, Menorca en Corsica.
Boek online
Ontdek Star Clippers (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden voor nieuwsbrief
Privacy beleid
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens