Bekijk deze mail in je bowser

Comfortabel, veilig en duurzaam wonen in appartementengebouw Munt!

Extra zorgeloos wooncomfort? Dan ga je voor type Munt.

Eind van dit jaar zal er gestart worden met de bouw van o.a. dit kleinschalige, comfortabele appartementengebouw. Natuurlijk met een eigen parkeerplaats. Maar ook de lift draagt bij aan dat gewenste wooncomfort, net zoals de afgesloten entree extra veiligheid biedt. Een fijne woonkamer, twee slaapkamers en uiteraard nog een eigen berging op de begane grond voor de fietsen.

De parterre appartementen hebben de beschikking over een heerlijke tuin en de overige appartementen hebben een ruim balkon.
Bovendien hebben de vier penthouses naast een hoog plafond ook nog extra bergruimte middels een vliering. 

Dat alle appartementen ook nog eens gasloos en enorm energiezuinig met het energie A-label worden opgeleverd maakt dit gebouw vast nóg aantrekkelijker voor de toekomstige bewoners!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website:

Koop-/aanneemsom vanaf 379.000,- v.o.n.

Als laatste nog even de voordelen van nieuwbouw.

Natuurlijk mogen we de warmtepomp en de comfortabele vloerverwarming door de gehele woning niet vergeten te vermelden. Juist in deze tijd met de torenhoge energieprijzen zou dat een heel goede reden zijn om je te realiseren dat het dus ook anders kan. In dit duurzame, top geïsoleerde gasloze appartement zit je dan wel heel goed! Duurzaam; goed voor de toekomst én voor de portemonnee: win/win!

Wil je meer weten over deze woning?

Alle informatie vind je terug op de website of bel met Zeeman Makelaars (0229-244688) of Van de Ridder Makelaars (0226-315341) wij staan je graag te woord! Van de Ridder Makelaars is de  hele zomerperiode geopend.

Succes en wie weet tot ziens.
Team Landsheer
           
 

Je hebt je opgegeven voor de Zeeman Makelaars Nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan je je (onder aan de nieuwsbrief) uitschrijven.

Ons adres is:
Zeeman Makelaars
Nieuwe Steen 5
Hoorn, Noord Holland 1625 HV
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2023 Zeeman Makelaars, All rights reserved.